Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi provokativni natpisi u Život i Stil forumu; meni su baš super majce s provokativnim natpisima ljudi nesvijesno full reagiraju na njih npr. prošlo ljeto sam kupila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-07, 00:16   #1 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
provokativni natpisi

meni su baš super majce s provokativnim natpisima

ljudi nesvijesno full reagiraju na njih
npr. prošlo ljeto sam kupila kanotijericu s natpisom "non essere invidiosa" u prijevodu: ne budi ljubomorna(natpis je na prednjoj strani )

kad god je obučem u italiji,jer jedino tamo razumiju sta pise,dečki se počnu smijati,a cure me gledaju onako poprijeko (tipa: šta si ova umišlja)

meni je to smiješno,ali mi je gušt provocirati kad se tako lako pale
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 00:26   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: provokativni natpisi

Draže su mi majice s printanim macama ili psićima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:50   #3 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
meni je to smiješno,ali mi je gušt provocirati kad se tako lako pale
pa u kakvom se ti to drustvu kreces kad su sve tako ljubomorne i imaju potrebu se natjecati

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 01:56   #4 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Otišao sam na plažu sa majicom preko ljeta na kojoj je na pozadini pisalo:

Pedofil
Fotoaparat i mitraljez
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:11   #5 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
pa u kakvom se ti to drustvu kreces kad su sve tako ljubomorne i imaju potrebu se natjecati
u suvremenom
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:20   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja imam jednu na kojoj piše "SEXY" sa rozim šljokicama preko cijele prednje strane...
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:47   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
u suvremenom
ne bi li "suvremena" cura trebala znati da je sexy onakva kakav je?

uglavnom, da ne duljim...nemam niti jednu majicu ili slicno sa provokativnim natpisima, ali zanimljivo mi je to vidjeti...

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 19:23   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Imam majicu na kojoj pise tell your mom to stop calling me.brijem da netko tu cak ima ili je imnao takav avatar.majica mi je predobra jer se svi strgaju a pogotovo su se u srednjij profesori koji znaju engleski trgali kad sam stajao pred njima.
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 01:36   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sjedim ja neki dan u autu i prolazi neka cura u crnim tajicama i na guzi, tj na boku joj velikim bijelim slovima piše "ne bulji, ispast će ti..." i nacrtane velike oči moram to sebi negdje nabavit
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 08:09   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A ja sam neki dan vidila u WGW-u preko cijele majice "izabrao Đelo Hađiselimović" Dvoumim se da ju kupim, ali di bi to obukla?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: natpisi, provokativni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103