| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi provokativni natpisi u Život i Stil forumu; meni su baš super majce s provokativnim natpisima ljudi nesvijesno full reagiraju na njih npr. prošlo ljeto sam kupila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | provokativni natpisi meni su baš super majce s provokativnim natpisima ljudi nesvijesno full reagiraju na njih npr. prošlo ljeto sam kupila kanotijericu s natpisom "non essere invidiosa" u prijevodu: ne budi ljubomorna(natpis je na prednjoj strani )kad god je obučem u italiji,jer jedino tamo razumiju sta pise,dečki se počnu smijati,a cure me gledaju onako poprijeko (tipa: šta si ova umišlja) meni je to smiješno,ali mi je gušt provocirati kad se tako lako pale ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: provokativni natpisi pa u kakvom se ti to drustvu kreces kad su sve tako ljubomorne i imaju potrebu se natjecati![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Celebrity | Re: provokativni natpisi Citat:
![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi ja imam jednu na kojoj piše "SEXY" sa rozim šljokicama preko cijele prednje strane...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: provokativni natpisi ne bi li "suvremena" cura trebala znati da je sexy onakva kakav je?uglavnom, da ne duljim...nemam niti jednu majicu ili slicno sa provokativnim natpisima, ali zanimljivo mi je to vidjeti...
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi Imam majicu na kojoj pise tell your mom to stop calling me.brijem da netko tu cak ima ili je imnao takav avatar.majica mi je predobra jer se svi strgaju a pogotovo su se u srednjij profesori koji znaju engleski trgali kad sam stajao pred njima.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi Sjedim ja neki dan u autu i prolazi neka cura u crnim tajicama i na guzi, tj na boku joj velikim bijelim slovima piše "ne bulji, ispast će ti..." i nacrtane velike oči moram to sebi negdje nabavit ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: natpisi, provokativni |
« Crne cipkaste rukavice
|
Nike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

)