| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi provokativni natpisi u Život i Stil forumu; ja imam natpis na trenirici na donjem dijelu,iza na guzi mi piše ko to mene gleda..... a vidjela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi ja imam natpis na trenirici na donjem dijelu,iza na guzi mi piše ko to mene gleda..... a vidjela sam majicu: NO MONEY,NO CAR,NO SEX Zadnji Uredio petrica_ : 28-12-07 u 00:29. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-08 Lokacija: zadar/zagreb
Poruka: 53
![]() | Re: provokativni natpisi ja iman majicu di naprid pise "alkohol je moja proslost" a iza "sadasnjost i buducnost" vidia san lika od nekih 150 kg a na majici "pobijedio sam anoreksiju"
__________________ ...sam biras,ili imas muda ili ides u skolu... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: provokativni natpisi Ove 3 su mi legendarne (Majice baš za ferovce) ![]() I'm not a geek, i'm a lvl 9 warlord ![]() There is no place like 127.0.0.1 Will work for bandwidth Ovako pa imam doma "Josip broz, dobar skroz" i "Ako je škola kruh živjela glad" ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi imam jednu pise ispred "sisaj kurac" sam sam je kreira,kupia na pazaru bilu majcu i printa natpis al snjom idem trcat ili igrat neki sport,al kad babe vide natpis,odma faca ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | meni frend ima majicu na kojoj je napred nacrtano odijelo a otraga piše: majica za izlaske... ja imam: don`t look at me & don`t smile I see you stare mada ih i ne nosim baš- sad ću neš nabavit ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi Ja sam dragom davno poklonila: nisam zgodan, al sam antipatičan
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: provokativni natpisi uuu, ja obožavam majce s natpisom, imam ih hrpu!! za jedan rođendan sam dobila majcu s natpisom "ja sam posebna",a imam još "oprezi, hupseri", "te hiće","667 next door to devil","rakia-connecting people".... ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
| Tagovi: natpisi, provokativni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.

mada ih i ne nosim baš- sad ću neš nabavit