| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi provokativni natpisi u Život i Stil forumu; Evo jedne za moju naj-naj-najdražu... Malo sam modificirao natpis- ono gore sam stavio malim slovima, da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi Evo jedne za moju naj-naj-najdražu... Malo sam modificirao natpis- ono gore sam stavio malim slovima, da se to može pročitati samo iz blizine (kad kad uđeš u zonu neodoljivog šarma, a tad je već prekasno )...![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: provokativni natpisi mene te majice već polako počinju živcirat , svaka druga cura ima majicu na kojoj piše - oči su mi gore ili ono - moj dečko je najbolji..al jedina koja mi je dobra je ona na kojoj piše - ..ebeš majicu na kojoj ništa ne piše.. preludo ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi a ne znam, možda zato što ne volim biti u centru pažnje, a i nekako mi je to dječje... sorry.. to je moje mišljenje...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: provokativni natpisi Meni su jednostavno blesave. Ono šta mi je odvratno je kada neko krme na sebe navuće majicu "Too hot to handle" ili tako nešto. Ili kada na gupetu od trenirke ima isto nekakav natpis, a kako je dupe ogromno, imam dojam kao da čitam reklamu u Cinestaru.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provokativni natpisi Citat:
ma šta reć... KATASTROFA... tipa majice...I'm beautiful, zatim kad na guzici piše.."ne dirati"... ![]() zaista se pitam KO TO JOŠ MOŽE NOSITI?????
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: provokativni natpisi netko kome je WGW vrhunac provokativnog oblacenja.. nemam nis protiv majica sa zanimljivim natpisima, ali ne kad pola grada ima isti natpis na majici/hlacama.. radije si kupim obicnu majicu i odem si nes isprintat na nju po svom ukusu ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: natpisi, provokativni |
« maštam o.....
|
Klompe!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:54.

Malo sam modificirao natpis- ono gore sam stavio malim slovima, da se to može pročitati samo iz blizine (kad kad uđeš u zonu neodoljivog šarma, a tad je već prekasno
)...

, svaka druga cura ima majicu na kojoj piše - oči su mi gore ili ono - moj dečko je najbolji..

rekli su PIJANICE!!!
rekli su LUTALICE!!!
rekli su KURVE!!!
reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!!