Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; posto nisam bas lud za nekim bling bling satovima i ultraskupim imenima na istima, vec preferiram modele koji su mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-08, 11:39   #121 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Satovi

posto nisam bas lud za nekim bling bling satovima i ultraskupim imenima na istima, vec preferiram modele koji su mi ugodni oku (recimo neke cuke s sirim koznim remenom i kvadratnim licem bi isto prosli) odlucil sam se za sportski OMP-ov model...
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 00:24   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ja imam jedan krasan sat na kojeg sam jako ponosna i kupila sam ga u Austriji.

Također je bio na nekom sniženju inače ne bih tako jeftino prošla.

Dizajnerski je, od Michaela Korsa i od drveta + pozlata. Široki i sat je jeben.

Možda stavim sliku...
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:29   #123 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

imam 4-5. volim one fensi-smensi sta ih spazis na kilometar
cak i spavam s njima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 14:45   #124 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja volim stare muške satove. Imam jedan didin iz Australije, star oko 30 godina mislim, ali ne nosim ga.
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 00:16   #125 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 1
kiki_08 se izdvaja iz mase

dal mi možete preporučit najkvalitetniju marku do koje se može doć u zagrebu do 850kn sat(kvalitetno mislim da je pozdano da se ne kvari i da dugo traje naravno mora bit lijep) mlad sam pa nemojte neke satove za ozbiljnije dečke
kiki_08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 00:50   #126 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

možda da pogledaš neki fossilov model, ili tako nešto

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 02:22   #127 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,501
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ovaj mi je genijalan Casio PAW 1500-1V

Jel zna neko jel se može nabavit kod nas, i di?

daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 17:47   #128 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,631
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Kod satova sam strašno izbirljiva. Uvijek mi je bilo bitno da su posebniji od drugih ali ni u kojem slučaju nametljivog izgleda. Tako sam jednom u izlogu ugledala Espritov sat i zaljubila se...... iako je meni draga osoba prešla pola RH da ga dobijem za Božić prije par godina, isplatilo se.... dosad još nitko od prve nije skužio da je u pitanju sat već svi misle da je narukvica
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00018.jpg (64.9 KB, 13 pogleda)
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 10:35   #129 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,646
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Moj je Swatch, nije mnogo veliki...
Odgovori sa citatom
Star 26-08-08, 23:24   #130 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 601
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

marc ecko- navukla sam se u zadnje vrijeme na njegove satove
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: satovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114