| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; posto nisam bas lud za nekim bling bling satovima i ultraskupim imenima na istima, vec preferiram modele koji su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Satovi posto nisam bas lud za nekim bling bling satovima i ultraskupim imenima na istima, vec preferiram modele koji su mi ugodni oku (recimo neke cuke s sirim koznim remenom i kvadratnim licem bi isto prosli) odlucil sam se za sportski OMP-ov model...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Satovi Ja imam jedan krasan sat na kojeg sam jako ponosna i kupila sam ga u Austriji. Također je bio na nekom sniženju inače ne bih tako jeftino prošla. Dizajnerski je, od Michaela Korsa i od drveta + pozlata. Široki i sat je jeben. Možda stavim sliku...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 1
![]() | Re: Satovi dal mi možete preporučit najkvalitetniju marku do koje se može doć u zagrebu do 850kn sat(kvalitetno mislim da je pozdano da se ne kvari i da dugo traje naravno mora bit lijep) mlad sam pa nemojte neke satove za ozbiljnije dečke |
| | |
| | #126 (permalink) |
| charolastra | Re: Satovi možda da pogledaš neki fossilov model, ili tako nešto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi Ovaj mi je genijalan Casio PAW 1500-1V Jel zna neko jel se može nabavit kod nas, i di? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Satovi Kod satova sam strašno izbirljiva. Uvijek mi je bilo bitno da su posebniji od drugih ali ni u kojem slučaju nametljivog izgleda. Tako sam jednom u izlogu ugledala Espritov sat i zaljubila se...... iako je meni draga osoba prešla pola RH da ga dobijem za Božić prije par godina, isplatilo se.... dosad još nitko od prve nije skužio da je u pitanju sat već svi misle da je narukvica ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: satovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.