| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; pa da znam....ali meni se takav stil sviđa...nisam ja neka elegantna teta bar ne još...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi Imam 2 sata jedan onako sminka Swatch-ev, i jedan kao sportski Casio, iskreno, ne odvajam se od Casia, skidam ga samo kada spavam. A inace volim satove sa sto vise funkcija u njemu!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi Vidim ja da je fiksacija na satova dosta rasprostranjena... Iskreno govoreći, to mi nikad nije bilo jasno Zašto su ljudima satovi tako bitni? Mislim, ima ljudi koji ne žale stotine (pa i tisuće) eura za sat! Evo, ja osobno nosim sat samo kad radim - zato što kronično, uvijek i svugdje kasnim, a to se na poslu baš i ne može.. Čim dođem doma, skidam sat i stavljam ga tek sutra ujutro prije posla. Nosim neki Casio - kupila mi ga sestra, navodno da je "elegantan" i "dobro stoji uz odijelo". Ali meni je taj sat samo dio "poslovne uniforme"... u slobnodno vrijeme NIKAD ne nosim sat (niti sam ikad nosio)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: Satovi http://www.kenmarwatches.com/index.p...d=10650&ref=NT eto moga, kupio mi ga kum za krizmu, odlican sat ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: satovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

bar ne još...

(ah kako je to misaono rečeno
)

Zašto su ljudima satovi tako bitni? Mislim, ima ljudi koji ne žale stotine (pa i tisuće) eura za sat!