| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; Frend ti nije baš čist Bolje da je kupio jedan sat (pa i takav skupi, ako ga ve... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Satovi E ovakvo nešto ću si nabaviti u skoro vrijeme http://www.icedoutgear.com/MW04.php !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Satovi Uvijek sam imao sat i volim nosit,jednog dana cu si kupit jednog finog Breitlinga,sad nosim jeftinjake( do 1000KN),imam ovog ![]() i ovog...... ![]() Jos mi je zapela za oko jedna Nautica,al morat ce malo sačekat....
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Satovi [quote=storm_rider;425167] Citat:
LOOOOOL jebat ga kraj ovakvog macho mana moram neki feminiziran detalj imat ![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: satovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

Bolje da je kupio jedan sat (pa i takav skupi, ako ga već mora imati), a da je ostale novce dao nekoj bijedi