| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; Ajmo redom ! Pratim vec dugo godina satove raznih proizvodaca i lagano mi postaje fetish,kao sto je vecini cura cipele,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-06 Godina: 27
Poruka: 51
![]() | Re: Satovi Ajmo redom ! Pratim vec dugo godina satove raznih proizvodaca i lagano mi postaje fetish,kao sto je vecini cura cipele,cizme itd. Pocastih se tako prije dvije god. "sportskom" festinom za cca 2200kn. Iako skeptican prema do tada meni manje poznatoj marci,nisam zazalio niti sekunde otkucane na istom. Godisnji servis (provjera baterije,poliranje celika,provjera pritiska barometrom) kosta me oko 150kn,sto i nije neka nezahvalna svota za nesto sto vam se svidja i sto volite.I nakon dvije godine,osim nekoliko ogrebotina sat radi savrseno na veselje mene i urara.Iako pise da "gnjuri" do 100m , na testiranju je pokazao 86m sto je sasvim ok za sat nize cijenovne klase al po svemu sudeci ne i kvalitete...Pa eto preporucujem ovim putem Festinu od 1100kn pa na dalje svima koji briju slicno a nemaju bas previse love...Pogotovo noviji modeli 2006/7 - predivni su (nadjoh jos jednog za 1380kn vec je daleko bolji od mog a jeftiniji...). Nemojte nasjedati na "satove" imenima tipa dior,gucci i sl. jer osim sto na sebi imaju kg kica i bizuterije nisu nista drugo do smeca.Za cijenu od 300-400kn bolje kupit pouzdanog casia ili cak fossila. Ako kupujete rabljeni firmirani sat,neovisno o tome za koju cijenu ipak provjerite kod urara dal je original (pogotovo one limited edition) ili jos jedna u nizu savrsenih replika... Da nebih ispao napuhan napominjem kako zaista postoji jako puno novoproizvedenih satova koji nisu neko poznato ime,jeftini,manja kvaliteta zavrsne obrade ali odlicnim mehanizmom,cesto i vrlo jacih i skupljih swiss modela...Stvar ukusa i mogucnosti. Mojih sedam velicanstvenih za sedam dana (al nazalost zasad samo zelja) :Ponedjeljak : prvi radni dan nakon ludog vikenda,odlican za ostavit dobar poslovan dojam ; naravno , Rolex Daytona - silver steel . Utorak : treba ipak bit u korak s ponedjeljkom pa neka bude decentni IWC Schaffhausen Portuguese 5001. Srijeda : Breitling Navitimer , ljepotan koji s cijenom od "samo" 2000eur spada medju top 10 ikad proizvedenih. Cetvrtak : iako niza klasa , odlican i kvalitetan japanac od seika...Seiko Sportura crveno crni , u kombinaciji s crnom ili bijelom kosuljom - SEX ! ![]() Petak : "petak dan za metak" vele... Neka spoj bude s Omegom Speedmaster Date (black&white) - seks zagarantiran ili za ovaj dio bez cura al zato finim auticem ; Omega Speedmaster racing Michael Schumaher limited edition .Subota : Tag Heuer Carrera , mislim da je uzaludno trositi komentar...subotnji tulumi znaju biti nekad i manje ugodni pa moj izbor predivan sat,lagan za nosit i s vrlo cvrstim remenom nece izletit ni u vecoj "guzvi". Nedjelja : Ah ta nedjelja...ja bi najradije za nedjelju jos 7 modela extra jer nedjelje znaju bit dosadne,misne,obiteljske,vikendaske...pa cu ovaj dan ostavit prazan na volju samo pravim "watcherima" ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi ja ne volim one malene satove koje imaju metalne, srebrne ili zlatne narukvice. volim velike satove, kozne, sa analognim prikazom sata (jel je to onaj normalni prikaz ) ili pak one sportske sa mali milijun funkcija (od nadmorske visine do podmorskih dubina ).ali ne nosim sat uvijek pogledam na mobitel za vrijeme
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,631
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi volim satove i trenutno sam u potrazi za novim satom i naletjeh na ovu temu, sve koje sam vidio su lijepi a nisu ni skupi (police, guess itd...) bit ce tesko odlucit, ima stvarno predivnih satova za pristojnu cijenu storm_rider, bas idem vidit na net festinu
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,631
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Satovi ovaj mi je prelijep:TAG Heuer Carrera > Carrera Automatic Tachymetre - CV2010.BA0786 > Luxury Watch and Chronograph, Man Swiss Watch
__________________ 20LEGEND |
| | |
![]() |
| Tagovi: satovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

(al nazalost zasad samo zelja) :

) ili pak one sportske sa mali milijun funkcija (od nadmorske visine do podmorskih dubina
uvijek pogledam na mobitel za vrijeme
volim sate ko sebe samog
hehee
hehehehe ali je do jaja