| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; ..............stižem..................... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..............stižem.................. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping Citat:
![]() pogledat ću TRN ...hvala još jednom ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Bruna odlične tenisice. Ja si odavno pikiram nove Pumice-nešto u tom stilu ko tvoje Nikice. Budemo još vidili. Citat:
Ili sam ju vidila, ali nisam registrirala ![]() | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping sviđa mi se jako tvoja,Dorina,ne mogu vjerovat da je još etiketa na njoj!!! brzo je obuci... ![]() a saD da vam pokažem kakva bi bila ta idealna haljinica... savršena haljina.jpg sviđa mi se i boja,i ovaj podvez,i to što je uža...ma za 5 je! ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #95 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Nisam je uopće imala. Zaboravila sam da imam takvo što u ormaru Evo sad me tenisačica podsjetila. Puno hvala ![]() A od boja je bila još samo crna i bijela u S pa...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ............evo ga, moje nove cipelice i torbica............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #99 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping .............posudim vam.............. ![]()
| | |
| | #100 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Cool Kak bi se mi čejndžale za stvari stalno ![]() 3 ormara su uvijek bolja od 1... iako nekako imam osjećaj da svaki je skoro vrijedan duplo ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

). Jesi na to mislila? Ima urezane džepove sa strane u šavu.