Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Može, može... ja sam za novitete u mom ormaru, uvijek!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 13:41   #101 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Shopping

Može, može... ja sam za novitete u mom ormaru, uvijek!!!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:48   #102 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............i ja za............nego, da se ja pakiram za Zg, ili vi za ovamo, u mirnu Slavoniju?.............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 15:07   #103 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,991
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Trebala sam ovaj vikend, ali ipak su promijenjeni planovi za možda idući, teti u Miholjac. Jesi mi usput da navratim?

Zadnji Uredio dorina : 24-04-08 u 15:09.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 23:57   #104 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,264
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kupila sam rebe koje su mi na kraju ispale prekratke , odnit cu ih skratit na 3/4, novu majicu, balerinke i meni najdrze novi crveni mobitel (to mi je modni dodatak )

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 23:59   #105 (permalink)
13

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,336
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja sam kupil novi znojnik u bojama milana s logom milana
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:09   #106 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Kupila sam rebe koje su mi na kraju ispale prekratke , odnit cu ih skratit na 3/4, novu majicu, balerinke i meni najdrze novi crveni mobitel (to mi je modni dodatak )

Slike ...

I ja bi crveni mobitel, kljizni. PM moram si naći neki job
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:51   #107 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Trebala sam ovaj vikend, ali ipak su promijenjeni planovi za možda idući, teti u Miholjac. Jesi mi usput da navratim?
...........usput nisam, ali ako si za još malo dulje vožnje, prema granici sa Bih, dođi, rado te ugostim..........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:44   #108 (permalink)

Ipak idem ovaj vikend

Valjda bude bilo i nekog shoppinga
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 16:43   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 463
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

U Acessorrize nemrem uci da ne pobrstim i ducan i džep..
Ovaj tjedan 2 torbe u Acessorrizeu, tuniku u Zari, predivne tajice sive kakve trazim vec 100 godina u Espritu..
mislim da je dosta
osjecam se dobro
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 20:37   #110 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Markere u 6 boja u sve po 8 osim toga ništa nova, ništa nova...
Odgovor

« donje rublje | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111