| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Može, može... ja sam za novitete u mom ormaru, uvijek!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ............i ja za........ ....nego, da se ja pakiram za Zg, ili vi za ovamo, u mirnu Slavoniju?.............![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Trebala sam ovaj vikend, ali ipak su promijenjeni planovi za možda idući, teti u Miholjac. Jesi mi usput da navratim?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 24-04-08 u 15:09. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Kupila sam rebe koje su mi na kraju ispale prekratke , odnit cu ih skratit na 3/4, novu majicu, balerinke i meni najdrze novi crveni mobitel (to mi je modni dodatak )
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Slike ... I ja bi crveni mobitel, kljizni. PM moram si naći neki job ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 463
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping U Acessorrize nemrem uci da ne pobrstim i ducan i džep.. Ovaj tjedan 2 torbe u Acessorrizeu, tuniku u Zari, predivne tajice sive kakve trazim vec 100 godina u Espritu.. mislim da je dosta ![]() osjecam se dobro ![]() |
| | |
![]() |
« donje rublje
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

....nego, da se ja pakiram za Zg, ili vi za ovamo, u mirnu Slavoniju?.............
, odnit cu ih skratit na 3/4, novu majicu, balerinke i meni najdrze novi crveni mobitel (to mi je modni dodatak 

u sve po 8