Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; To su te štikle sta si ih rekla kupit? Sve je super , ali ova roza majica mi je ajme... Odlicna!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-08, 15:55   #141 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,343
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Shopping

To su te štikle sta si ih rekla kupit?
Sve je super , ali ova roza majica mi je ajme... Odlicna!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 16:09   #142 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
To su te štikle sta si ih rekla kupit?
Sve je super , ali ova roza majica mi je ajme... Odlicna!
A ne, nisu to te štikle, one su žute i otvorene naprijed, čekam rasprodaju pa ću si ih uzeti

Ta roza majica dođe 40 kn
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 09:28   #143 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

................gotova apstinencija..........

............kupila sam si traperice sa nekakvim zlatnim nitima, i leptirićem iznad guze...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 08:12   #144 (permalink)
prof. Foruma

..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

NE-MO-GU-ĆE!!! .........ova tema nije bila aktivna puna 4 dana?!............

.......btw. evo slikice mojih hlača............
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00550.JPG (133.8 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00543.JPG (134.7 KB, 5 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 10:10   #145 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 292
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

sutra Graz...hihi...jedva čekam...obećajem slikice kad se vratim!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 20:32   #146 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke

NE-MO-GU-ĆE!!! .........ova tema nije bila aktivna puna 4 dana?!............

.......btw. evo slikice mojih hlača............
Nice hlače, leptirić je sladak detalj.

Evo ja nisam bila u shoppingu od četvrtka. Nisam stigla.
Ali sam onako prozujala po Robe di Kappa u Varšavskoj i mislim da ću napraviti jedan malo bolji shopping prije ljeta u tom dućanu
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:17   #147 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Ej ekipa, evo ovako!
Idem u Zagreb i praktički sve šta me zanima je H&M i Pimkie, jer sve ostalo ima u Splitu. Jel ima nekakvih sniženja, lipih majičica, ništa posebno i nedajbože skupo jer stvaaaaarno nemam love, a ovde ni najobičniju majicu ne mogu nać normalne širine i duljine. E, pa molim informaciju, jer kad sam vani, H&M mi je prva destinacija i uvik nađem nešto za sebe, a i svoj broj, hm, malo veći, 44
Star 13-05-08, 22:19   #148 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nice hlače

Jebote Guliver i pare i neimanje vremena! Juče sam ih otišla pogledat da vidim ak su tamo još Prekrasne su.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 08:15   #149 (permalink)
prof. Foruma

...........hvala, hvala..........uh, kako sam modno osviještena..........
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 09:39   #150 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,825
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ovako prazne hlače su ti bzvz .......pahuhuljice........
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113