| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; To su te štikle sta si ih rekla kupit? Sve je super , ali ova roza majica mi je ajme... Odlicna!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
![]() Ta roza majica dođe 40 kn ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ................gotova apstinencija.......... ![]() ............kupila sam si traperice sa nekakvim zlatnim nitima, i leptirićem iznad guze........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ![]() NE-MO-GU-ĆE!!! .........ova tema nije bila aktivna puna 4 dana?!............ ![]() .......btw. evo slikice mojih hlača............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Evo ja nisam bila u shoppingu od četvrtka. Nisam stigla. Ali sam onako prozujala po Robe di Kappa u Varšavskoj i mislim da ću napraviti jedan malo bolji shopping prije ljeta u tom dućanu ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Shopping Ej ekipa, evo ovako! Idem u Zagreb i praktički sve šta me zanima je H&M i Pimkie, jer sve ostalo ima u Splitu. Jel ima nekakvih sniženja, lipih majičica, ništa posebno i nedajbože skupo jer stvaaaaarno nemam love, a ovde ni najobičniju majicu ne mogu nać normalne širine i duljine. E, pa molim informaciju, jer kad sam vani, H&M mi je prva destinacija i uvik nađem nešto za sebe, a i svoj broj, hm, malo veći, 44
__________________ |
| | |
| | #148 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Nice hlače ![]() Jebote Guliver i pare i neimanje vremena! Juče sam ih otišla pogledat da vidim ak su tamo još Prekrasne su.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #149 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ...........hvala, hvala..........uh, kako sam modno osviještena.......... ![]()
| | |
![]() |
« ženske torbe
|
Croportal majica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

Prekrasne su.