Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Ovako prazne hlače su ti bzvz .......pahuhuljice........ ............a na meni bi bile bolje?!..............

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-08, 09:55   #151 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Ovako prazne hlače su ti bzvz .......pahuhuljice........
............a na meni bi bile bolje?!...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 10:30   #152 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Ej ekipa, evo ovako!
Idem u Zagreb i praktički sve šta me zanima je H&M i Pimkie, jer sve ostalo ima u Splitu. Jel ima nekakvih sniženja, lipih majičica, ništa posebno i nedajbože skupo jer stvaaaaarno nemam love, a ovde ni najobičniju majicu ne mogu nać normalne širine i duljine. E, pa molim informaciju, jer kad sam vani, H&M mi je prva destinacija i uvik nađem nešto za sebe, a i svoj broj, hm, malo veći, 44
H&M nemaš u Zagrebu. Još uvijek.

Imaš Zaru u Avenue Mall.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:05   #153 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,911
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
............a na meni bi bile bolje?!...........
Mislim da da.

Slikaj, pa da vidimo.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 21:32   #154 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
H&M nemaš u Zagrebu. Još uvijek.

Imaš Zaru u Avenue Mall.

ae? nema? a ja bila uvjerena. e, e, taj avenue mall, to ću morat ić vidit. a jel to veliko? mislim, cili soping centar? za nevirovat, al u zari nikad ništa nisam kupila
Star 14-05-08, 22:19   #155 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Poprilično jako oveliko

Zara Ja imam dosta stvari iz Zare, još dok nije bila u Zg i mogu ti reći da sam zadovoljna
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 19:49   #156 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mawa_brineta

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 15
Poruka: 837
mawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mawa_brineta

Ma joj nznm sta sam zadnje kupila al mislim cipele al uglavnom zelim ovom prilikom preporucit mjesto di ja sad vec cesto idem sa svojima kupovat, a vjerujte i nije daleko ko sto zvuci. Ja vam idem (nekad) vikendom u Arkad to vam je shooping centar u Pecuhu u Madji. To je ogromno, vece od avenue molla i ima svega (al najvise odjece). Buduci da ja zivim u Osijeku treba mi sat i pol do tamo a onda kupujem cijeli dan...pa sad kom se bude dalo neka ga posjeti al necete pozalit!
mawa_brineta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 20:36   #157 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 294
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

I tako se ja vratila iz Graza....Seiersberg oduševio kao i uvijek....naravno vratila sam se s punim vrećicama i osmjehom na licu...slike ću stavit kad pronađem fotić.

Tommy Hilfiger 2 polo majce
košuljica kratkih rukava

Zara košuljica bijela s puf rukavima
majca pop-art
zelena na bretele majca
torba kobaltno-plava

Mango
kratke traper hlačice
košulja-tunika
majca ciklama boje na bretele

Nike tenisice visoke s aplikacijom (na njih sam posebno ponosna )
Replay traperice
H&M majca bijela s nacrtanom ogrlicom
košuljica bež bez rukava
Znam da je popis poduži....ali to je i cilj,zar ne???
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 21:12   #158 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Tenisačica

Koliko obleke. To ti je dovoljno za pola godine.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 08:54   #159 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,587
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

curke moje, ja sam vam vako totalni antitalent za shopping i ne volim razgledavat po dućanima (osim u rijetkim slučajevima kad čekam nekog u šoping centru) pa mi je potrebna vaša stručna pomoć!!
naime,trebam danas za danas kupiti neke cipelice,ali crvene,salonkice,po mogućnosti na petu (može i viša) i neku crnu haljinicu,laganu,ne presvečanu,najobičniju....nešto u stilu ovog na slici (kratki rukavi,mali dekolte,do koljena,malo iznad)...

najbitnije su mi cipelice u ovom trenutku pa pliiiiz,ako ste vidjele di ih ima,recite mi jer danas imam jedan važan izlazak
hvala
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 10:09   #160 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 294
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

Evo obećanih slikica....
P1020372.JPGP1020373.JPG
P1020374.JPGP1020376.JPG
P1020377.JPGP1020383.JPG
P1020384.JPGP1020385.JPG
P1020386.JPGP1020390.JPG
P1020391.JPGP1020392.JPG
P1020393.JPGP1020397.JPG
P1020400.JPG
iii zaboravila sam reći parfem...Diesel: Fuel for life-preedobar je
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114