| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Ovako prazne hlače su ti bzvz .......pahuhuljice........ ............a na meni bi bile bolje?!.............. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ............a na meni bi bile bolje?!........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Imaš Zaru u Avenue Mall. | |
| | |
| | #155 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Poprilično jako oveliko ![]() Zara Ja imam dosta stvari iz Zare, još dok nije bila u Zg i mogu ti reći da sam zadovoljna ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Shopping Ma joj nznm sta sam zadnje kupila al mislim cipele al uglavnom zelim ovom prilikom preporucit mjesto di ja sad vec cesto idem sa svojima kupovat, a vjerujte i nije daleko ko sto zvuci. Ja vam idem (nekad) vikendom u Arkad to vam je shooping centar u Pecuhu u Madji. To je ogromno, vece od avenue molla i ima svega (al najvise odjece). Buduci da ja zivim u Osijeku treba mi sat i pol do tamo a onda kupujem cijeli dan...pa sad kom se bude dalo neka ga posjeti al necete pozalit! ![]() |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping I tako se ja vratila iz Graza....Seiersberg oduševio kao i uvijek....naravno vratila sam se s punim vrećicama i osmjehom na licu...slike ću stavit kad pronađem fotić. Tommy Hilfiger 2 polo majce košuljica kratkih rukava Zara košuljica bijela s puf rukavima majca pop-art zelena na bretele majca torba kobaltno-plava Mango kratke traper hlačice košulja-tunika majca ciklama boje na bretele Nike tenisice visoke s aplikacijom (na njih sam posebno ponosna ) Replay traperice H&M majca bijela s nacrtanom ogrlicom košuljica bež bez rukava Znam da je popis poduži....ali to je i cilj,zar ne??? ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #159 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Shopping curke moje, ja sam vam vako totalni antitalent za shopping i ne volim razgledavat po dućanima (osim u rijetkim slučajevima kad čekam nekog u šoping centru ) pa mi je potrebna vaša stručna pomoć!! ![]() naime,trebam danas za danas kupiti neke cipelice,ali crvene,salonkice,po mogućnosti na petu (može i viša) i neku crnu haljinicu,laganu,ne presvečanu,najobičniju....nešto u stilu ovog na slici (kratki rukavi,mali dekolte,do koljena,malo iznad)... ![]() najbitnije su mi cipelice u ovom trenutku pa pliiiiz,ako ste vidjele di ih ima,recite mi jer danas imam jedan važan izlazak hvala ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping Evo obećanih slikica.... ![]() P1020372.JPGP1020373.JPG P1020374.JPGP1020376.JPG P1020377.JPGP1020383.JPG P1020384.JPGP1020385.JPG P1020386.JPGP1020390.JPG P1020391.JPGP1020392.JPG P1020393.JPGP1020397.JPG P1020400.JPG iii zaboravila sam reći parfem...Diesel: Fuel for life-preedobar je ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

) pa mi je potrebna vaša stručna pomoć!!