Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; .........jučer si kupila ljubičasti topić...........presladak!..............

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 12:31   #161 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Shopping

.........jučer si kupila ljubičasti topić...........presladak!...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 10:14   #162 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 269
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

nikome se ne sviđa moja robica..??? šmrcc
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 11:21   #163 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Tenisačica super sve a posebno torba i ona haljinica/ košuljica

2 nespretna: vidim da ti nitko nije pomogao nikaj Crvenih salonka sam vidjela dosta, u biti ima ih svugdje (Importane), a i haljinica na tu foru... Izlazak je prošao? Nadam se dobro i uz svijeće

Zadnji Uredio dorina : 17-05-08 u 11:23.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 12:06   #164 (permalink)
Regularni forumas

falaaaa dorina
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 08:03   #165 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..........u subotu sam si opet olakšala novčanik, ali sam si zato malo popunila ormarić..........nemam šta obući, jel...........

.........kupila sam si isti topić kao onaj ljubičasti od prije par dana u sivoj boji, i sandalice cvijetne sivo-bijele..........jer inače ne bi imala topić uz šta obući...........

.....i kupila sam si neku trenirkicu, za po kući.......jel opet nemam šta ni kod kuće nositi.........
..........slikice sutra, nisam imala vremena prije ih slikati.........

...........tenisačica, sve je super, samo što nismo bili tu da komentiramo.........sad kad jesmo, daj nam još materijala za komentare.........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 21:44   #166 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Tenisačica obleka ti je super, super!!!
Imam istu crvenu košulju samo u plavom. Predobra je, samo kaj su me pitali da li radim u bolnici.

A Diselov parfem je provjereno najbolji parfem koji je izašao u zadnje vrijeme.

Svaka ti čast, sve mi se jako sviđa.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 21:52   #167 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa ček zar nema taj novi Diesel onako na bočici nešto heklano po sebi
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 22:18   #168 (permalink)
Regularni forumas

hvala cure...
košuljica je zakon!
a parfem mi se jako sviđa,čak nekako promijeni miris na koži,prilagodi se...ma stvarno sam jako zadovoljna s njim,baš je nekako za mene
wamp...nema ženski diesel parfem čipku...ja znam samo da onaj od c.aguliere ima čipku,..za druge nisam čula

Zadnji Uredio Tenisačica-zg : 19-05-08 u 22:22.
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 12:25   #169 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ženski ima kao od rukavice ili najlonke čipku u kojoj je, a muški je brijem u nekoj koži i ima cif sastrane. Predobar parfem
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 13:45   #170 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni je on isto zapeo za oko, ali nisam ga još pomirisala..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108