| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; .........jučer si kupila ljubičasti topić...........presladak!.............. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping .........jučer si kupila ljubičasti topić...........presladak!...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #163 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Tenisačica super sve a posebno torba i ona haljinica/ košuljica ![]() 2 nespretna: vidim da ti nitko nije pomogao nikaj Crvenih salonka sam vidjela dosta, u biti ima ih svugdje (Importane), a i haljinica na tu foru... Izlazak je prošao? Nadam se dobro i uz svijeće ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 17-05-08 u 11:23. |
| | |
| | #165 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........u subotu sam si opet olakšala novčanik, ali sam si zato malo popunila ormarić..........nemam šta obući, jel........... ![]() .........kupila sam si isti topić kao onaj ljubičasti od prije par dana u sivoj boji, i sandalice cvijetne sivo-bijele..........jer inače ne bi imala topić uz šta obući........... ![]() .....i kupila sam si neku trenirkicu, za po kući.......jel opet nemam šta ni kod kuće nositi......... ![]() ..........slikice sutra, nisam imala vremena prije ih slikati......... ...........tenisačica, sve je super, samo što nismo bili tu da komentiramo.........sad kad jesmo, daj nam još materijala za komentare......... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Tenisačica obleka ti je super, super!!! Imam istu crvenu košulju samo u plavom. Predobra je, samo kaj su me pitali da li radim u bolnici. ![]() A Diselov parfem je provjereno najbolji parfem koji je izašao u zadnje vrijeme. Svaka ti čast, sve mi se jako sviđa.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 269
![]() | Re: Shopping hvala cure... ![]() košuljica je zakon! ![]() a parfem mi se jako sviđa,čak nekako promijeni miris na koži,prilagodi se...ma stvarno sam jako zadovoljna s njim,baš je nekako za mene wamp...nema ženski diesel parfem čipku...ja znam samo da onaj od c.aguliere ima čipku,..za druge nisam čula
__________________ Been there,done that.... Zadnji Uredio Tenisačica-zg : 19-05-08 u 22:22. |
| | |
| | #169 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Ženski ima kao od rukavice ili najlonke čipku u kojoj je, a muški je brijem u nekoj koži i ima cif sastrane. Predobar parfem ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

a posebno torba i ona haljinica/ košuljica 
Crvenih salonka sam vidjela dosta, u biti ima ih svugdje (Importane), a i haljinica na tu foru... Izlazak je prošao? Nadam se dobro i uz svijeće