Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; U pravu ste,ima mrežicu onaj od 50 ml,a od 75 ml ima neku vrećicu. Moj je od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-08, 15:58   #171 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 293
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Re: Shopping

U pravu ste,ima mrežicu onaj od 50 ml,a od 75 ml ima neku vrećicu. Moj je od 30 ml pa nema
Ali kolko je dobar,čini se da ću odsad nabavljat malo veća pakiranja.
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 16:32   #172 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,581
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja sam poludila jučer a nisam bila ni sat vremena....btw, top shop nema niš lijepog meni
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 17:02   #173 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

evo ja si danas kupila cipelice,jako su mi se svidjele i morala sam ih imati....e sad još fali uz to torba,a možda i kakva ljetna haljinica
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg P1000118.jpg (145.6 KB, 18 pogleda)
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 19:14   #174 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Evo cure,
bila ja u Zagrebu, u Avenue Mall i u Importanneu - ništa!
Nakon šta u Avenue Mall nisan ništa našla, bilo mi je baš bezveze , ono , oću potrošit nešto, a neman na šta, onda se baš osjećan bezveze.
A Importanne me iznervira nenormalno, nisan se uopće mogla snać, masa dućana i ljudi na 100 mini etaža, sve nešto u krug, livo, desno, gori, doli, ajme majko. Inače momak ide često sa mnom u šoping i ništa mu nije mrsko, uvik me čeka dok sve probam i sl., al jučer je nakon po ure bija vidno iznerviran. Još u većinu dućana u koje sam ušla su bili u biti zakamuflirani kineski dućan. Tila san kupit neki lipi grudnjak i uđem u dućan, a ono svi iz kineza od 20 kn...
A ja ne znan jel to takva moda trenutno da nema ništa šta se meni sviđa, jer meni sve to pari isto. Mislila san da je npr.Bershka super, a meni to sve izgleda malo, jeftino, od tankih materijala...i sve za super zgodne. Možda je to samo moj dojam,al eto, kupujem za sebe, a ništa mi se nije baš stvarno svidilo, iznenadila san i samu sebe.
Možda bi i našla nešto u skupljim dućanima, al za njih jednostavno nemam džep.
Srećom, u amadeusa san kupila lanene hlače, iako san tila rebe, pa nisan bila skroz u depresiji, al amadeusa iman i u splitu na nekoliko mista, tako da me zg razočara.

E da, u Zari mislim da bi i našla nešto, neku običnu majičicu, al red je jednostavno bio preeeevelik, na svim kasama, to ne moš nigdi u splitu vidit, pa jednostavno nisam imala živaca.

Kad uvatin vrimena, odo ja u Jokera, jel'tako Splićanke???

Zadnji Uredio bruna-13 : 20-05-08 u 19:20.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:33   #175 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...........evo mojih krpica............
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00585.JPG (155.5 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00586.JPG (155.0 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00590.JPG (148.1 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00592.JPG (151.6 KB, 5 pogleda)
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 08:33   #176 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Sve je dobro pahuhuljica.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 09:45   #177 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

konacno sam i ja bila u zari i kupila sam si CAK trenirku
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 12:33   #178 (permalink)
Regularni forumas

pahuljica-super majčice za ljeto! i štikle mi se također sviđaju,lijep uzorak
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 13:09   #179 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ivana cipelice su totalno ljetne, jako su slatke

Pahuljka topiće me like

Inače, ja sam toliko u deficitu i sa vremenom i novcima da do skora malo stagniram
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 15:55   #180 (permalink)
Regularni forumas

Jooj Ivana tebe sam zaboravila
Super su ti cipelice,kao neki morski stil...super! Hahaha...znam kako to ide...kupiš jednu stvar i odmah ti treba još da ti se paše u uz sve to. Ako tražiš haljinicu-pravac u Zaru.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114