| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; U pravu ste,ima mrežicu onaj od 50 ml,a od 75 ml ima neku vrećicu. Moj je od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 293
![]() | Re: Shopping U pravu ste,ima mrežicu onaj od 50 ml,a od 75 ml ima neku vrećicu. Moj je od 30 ml pa nema Ali kolko je dobar,čini se da ću odsad nabavljat malo veća pakiranja. ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #172 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Shopping ja sam poludila jučer a nisam bila ni sat vremena....btw, top shop nema niš lijepog meni ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #174 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Shopping Evo cure, bila ja u Zagrebu, u Avenue Mall i u Importanneu - ništa! Nakon šta u Avenue Mall nisan ništa našla, bilo mi je baš bezveze , ono , oću potrošit nešto, a neman na šta, onda se baš osjećan bezveze. A Importanne me iznervira nenormalno, nisan se uopće mogla snać, masa dućana i ljudi na 100 mini etaža, sve nešto u krug, livo, desno, gori, doli, ajme majko. Inače momak ide često sa mnom u šoping i ništa mu nije mrsko, uvik me čeka dok sve probam i sl., al jučer je nakon po ure bija vidno iznerviran. Još u većinu dućana u koje sam ušla su bili u biti zakamuflirani kineski dućan. Tila san kupit neki lipi grudnjak i uđem u dućan, a ono svi iz kineza od 20 kn... A ja ne znan jel to takva moda trenutno da nema ništa šta se meni sviđa, jer meni sve to pari isto. Mislila san da je npr.Bershka super, a meni to sve izgleda malo, jeftino, od tankih materijala...i sve za super zgodne. Možda je to samo moj dojam,al eto, kupujem za sebe, a ništa mi se nije baš stvarno svidilo, iznenadila san i samu sebe. Možda bi i našla nešto u skupljim dućanima, al za njih jednostavno nemam džep. Srećom, u amadeusa san kupila lanene hlače, iako san tila rebe, pa nisan bila skroz u depresiji, al amadeusa iman i u splitu na nekoliko mista, tako da me zg razočara. ![]() E da, u Zari mislim da bi i našla nešto, neku običnu majičicu, al red je jednostavno bio preeeevelik, na svim kasama, to ne moš nigdi u splitu vidit, pa jednostavno nisam imala živaca. Kad uvatin vrimena, odo ja u Jokera, jel'tako Splićanke???
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 20-05-08 u 19:20. |
| | |
| | #175 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ...........evo mojih krpica............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Shopping konacno sam i ja bila u zari i kupila sam si CAK trenirku ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #179 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Ivana cipelice su totalno ljetne, jako su slatke ![]() Pahuljka topiće me like ![]() Inače, ja sam toliko u deficitu i sa vremenom i novcima da do skora malo stagniram ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 293
![]() | Re: Shopping Jooj Ivana tebe sam zaboravila ![]() Super su ti cipelice,kao neki morski stil...super! Hahaha...znam kako to ide...kupiš jednu stvar i odmah ti treba još da ti se paše u uz sve to. Ako tražiš haljinicu-pravac u Zaru. ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Modne Kritike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.