Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Jucer sam kupila jako tamne rebe (jeans) zbog toga sam i isla u shopping jer su mi hitno trebale, i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-08, 22:37   #11 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,164
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Shopping

Jucer sam kupila jako tamne rebe (jeans) zbog toga sam i isla u shopping jer su mi hitno trebale, i onda sam slucajno vidila zlatnu torbicu na abnormalnom snizenju, pa sam kupila i nju... Mislila sam jos uzet i zlatni kajis , al nisam se imala vrimena vracat u ducan u kojem sam ga vidila... to cu mozda sutra...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:47   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Pa vi stvarno kupite prvo što vam zapne za oko
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:54   #13 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

U biti da
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:54   #14 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,164
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Najdraze stvari koje imam sam kupila kad bi ih "slucajno" vidila negdi... Kad planiram da recimo moram kupit neku majcu ,tesko nadem neku koja mi se bas svida...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:59   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Ovako baš ne kupujem obleku al ako spazim neku dobru vestu na ciferšlus uzimam makar ih imam pun kup doma
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 23:08   #16 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Najdraze stvari koje imam sam kupila kad bi ih "slucajno" vidila negdi
Isto

Danas hlače su bile tak snižene da je bilo grijeh ne kupiti ih... Za te pare ih nebi šivala (jer sam takve baš si mislila radit).
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 05:49   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,037
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nadam se da će ova tema tjedan dana biti bez poruka jer ćete se pridružiti tjednom bojkotu kupnje.

Valjda možete izdržati do petka??
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 09:42   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Mislim da ne.

U zalihama mi fale štikle, pa će to pasti idući tjedan.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 15:10   #19 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 5,917
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja sam opsjednuta šopingom...stalno kupujem odjeću, kozmetiku, nakit... sad si tražim neku bijelu suknjicu po gradu,ali nema baš neki izbor.a zadnje što sam kupila je bilo prije dva dana,-puder,olovku za oči,i najlonke.
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 13:40   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Izgleda da ja najviše postam na ovoj temi...

Pa... opet sam bila u shoppingu, nakon 9 dana apstinencije

Kupih si jučer balerinke (umjesto štikli, nije bilo mog broja od onih koje sam ja htjela, ali polako...)
Kupila sam si i majicu za van, neloša, crna, sa srebrnim šljokicama... cajka, cajka...
I još sam dobila bijelu torbu... znamo kaj je jučer bilo.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108