| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Jucer sam kupila jako tamne rebe (jeans) zbog toga sam i isla u shopping jer su mi hitno trebale, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Jucer sam kupila jako tamne rebe (jeans) zbog toga sam i isla u shopping jer su mi hitno trebale, i onda sam slucajno vidila zlatnu torbicu na abnormalnom snizenju, pa sam kupila i nju... Mislila sam jos uzet i zlatni kajis , al nisam se imala vrimena vracat u ducan u kojem sam ga vidila... to cu mozda sutra...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Najdraze stvari koje imam sam kupila kad bi ih "slucajno" vidila negdi... Kad planiram da recimo moram kupit neku majcu ,tesko nadem neku koja mi se bas svida... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Isto ![]() Danas hlače su bile tak snižene da je bilo grijeh ne kupiti ih... Za te pare ih nebi šivala (jer sam takve baš si mislila radit).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Mislim da ne. U zalihama mi fale štikle, pa će to pasti idući tjedan. ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #19 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: Shopping ja sam opsjednuta šopingom...stalno kupujem odjeću, kozmetiku, nakit... sad si tražim neku bijelu suknjicu po gradu,ali nema baš neki izbor.a zadnje što sam kupila je bilo prije dva dana,-puder,olovku za oči,i najlonke. ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Izgleda da ja najviše postam na ovoj temi... Pa... opet sam bila u shoppingu, nakon 9 dana apstinencije ![]() Kupih si jučer balerinke (umjesto štikli, nije bilo mog broja od onih koje sam ja htjela, ali polako...) Kupila sam si i majicu za van, neloša, crna, sa srebrnim šljokicama... cajka, cajka... I još sam dobila bijelu torbu... znamo kaj je jučer bilo. ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

Mislila sam jos uzet i zlatni kajis , al nisam se imala vrimena vracat u ducan u kojem sam ga vidila... to cu mozda sutra...