Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Teica-super mi je majca,obožavam polo majce -prsten-sviđa mi se,jako sladak,super uz ljetne šarene kombinacije...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 00:36   #191 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 290
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Re: Shopping

Teica-super mi je majca,obožavam polo majce
-prsten-sviđa mi se,jako sladak,super uz ljetne šarene kombinacije
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 10:36   #192 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

My precious
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC04159.jpg (79.9 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC04160.jpg (90.8 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC04161.jpg (72.4 KB, 13 pogleda)
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 13:31   #193 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slatko

Ja sam si naručila preko jedne stranice od neke tete iz Rijeke čini mi se par komada unikatnog nakita, i par filcanih privjesaka za mobitel u obliku mace.. jedva čekam.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 13:53   #194 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

dobre tene, moram i ja po nešto slično uskoro

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 14:57   #195 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,647
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

danas sam kupila jedne crne satenske kaprice i zutu kanotjeru s prikladnim natpisom born to be famous
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 08:54   #196 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Shopping

...........kako ja uvijek znam gnjaviti zbog slikica, da i ja postavim svoje krpice koje sam još daaaavno kupila.........apstiniram, apstiniram...........
...........crne hlačice, smeđi satenski topić, crni topić koji sam usputno kupila i haljinica........i slika hlačica da anthlon vidi da li su ok ili ne...............
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00610.JPG (140.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00611.JPG (150.8 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00615.JPG (143.3 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00617.JPG (158.0 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00618.JPG (146.5 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00607.JPG (139.6 KB, 27 pogleda)
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 09:16   #197 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

cooooooooooooooooooool hlačice, tako sve trebaš slikati
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 09:19   #198 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
cooooooooooooooooooool hlačice, tako sve trebaš slikati
...........drago mi je da je prošlo bez loših posljedica.............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 11:16   #199 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma izdržao sam, najviše mi se svidio leptirić u njima, ovaj na njima.

Sumnjam da bi meni tako dobro stajale.
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 13:56   #200 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
...........kako ja uvijek znam gnjaviti zbog slikica, da i ja postavim svoje krpice koje sam još daaaavno kupila.........apstiniram, apstiniram...........
...........crne hlačice, smeđi satenski topić, crni topić koji sam usputno kupila i haljinica........i slika hlačica da anthlon vidi da li su ok ili ne...............

Super su ti hlače, baš zbog tog leptirića, hoću i ja takve
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113