| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Super su ti hlače, baš zbog tog leptirića, hoću i ja takve oces se i ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #204 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........ja sam svoje kupila u Tally Weijl..........ako će ti to imalo pomoći, ali prije nekih par mjeseci.........ako ne nađeš, posudim ti ja........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #206 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........i meni, koja sam inače luda za leptirićima ........tako da su morale biti moje..........iako sam jedva stala u njih, i skroz su plitke, tako da moram istrošit sve zimske naslage da mi lijepo stoje...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #207 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Torbu za plažu u UR. Uživo izgleda nekak bolje i veće nek na slici ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping teica-predobro je sve,pogotovo ove tamnoplave hlačice (pokušat ću si ih i ja nabavit) ![]() dorina-sviđa mi se torba , moram i ja uskoro u nabavku stvari za plažu ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #209 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Cipelice u Guliveru. Kad sam ih obula pomislila sam si mmmmmmmmmhhhhhh Ljubav na prvi pogled A vidjela sam ih tnx to teica ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

pusa
Hvala, pogledat ću tamo
........tako da su morale biti moje..........iako sam jedva stala u njih, i skroz su plitke, tako da moram istrošit sve zimske naslage da mi lijepo stoje...........
(pokušat ću si ih i ja nabavit)