| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Hoćete vi rasti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Košuljicu - tuniku u Tally Wejliju. Trebala mi je. Očajno mi je trebala ![]() (razmišljala sam između te i zelene. za sad je ova prošla. ali sam u napasti i za zelenom )
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! Zadnji Uredio dorina : 11-06-08 u 20:52. |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08
Poruka: 2
![]() | Re: Shopping ola!!!! evo ja nova pa da vam se prikljucim malo ![]() jel zna neko mozda kad u seiersbergu pocinje snizenje???? planiram otic ovih dana ali bi radje priceklaa d apocne. u avenue mallu pocinje sad u petak pa se nadam d abu i tam tak nekak ovih dana pocelo. jel ima ko kaj pojma o tome???? |
| | |
| | #216 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Nisam išla na to ![]() Ali ja bi se mijenjala - ja tebi tuniku, ti meni majicu. Ni mene bome ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #217 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Shopping Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #220 (permalink) | ||||
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
.............a zašto si stavila i moju slikicu u tim plavim hlačicama?!.............. ...............jako lijepo...............paše mi uz badić............![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | ||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Bambolina19 |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:22.

A vidjela sam ih tnx to teica