| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Ja nisam odavno. 1. haljinu maslinasto zelenu do koljena Esprit 2. hlaće zelenkaste lanene Esprit 3. tri majice-potkošulje; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Ja nisam odavno. 1. haljinu maslinasto zelenu do koljena Esprit 2. hlaće zelenkaste lanene Esprit 3. tri majice-potkošulje; svijetloplava, plava i žuta 4. japanke Gisele Bundchen ![]() 5. zelena haljina tunika... Eto... jao ne da mi se slikati...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #242 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping sve je to super, divno i krasno, samo moze jedno pitanje, koliko vas je to zaradilo, a koliko muze paru starcima?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #243 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
A i prije kad mi je davao nisam osjećala ni mrvicu grižnje savjesti što si punim ormar, pijem, pušim, provodim na njegov račun- zašto??? Zato što smo imali deal- ja dajem redovno ispite na faxu, a on financira moj studentski život. A uostalom ne znam ni kome bi davao novac ako ne bi svom djetetu. Tako da ti je to pitanje baš glupo.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #244 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Draga Teice, nazalost znam za puno slucajeva koju qurcom ne mrdnu a izvlace od svojih po 1k eura misecno za nepotrebne kolicnire robe... pa pitam, jer mi je perverzija trositi toliko, na nesto sto ti i nije bas potrebno(citaj obuci ces 2 puta, ako)... Ne bi se slozija da je pitanje glupo. Mozda tebi, jer tocke gledista se uvelike razlikuju, jbg mozda san ja u qurcu jer mi to smatram nebitnim i ne vidim zadovoljstvo u tome, al ipak mislim da nisam taj koji je u qurcu. Opet ako to je to najvece zadovoljstvo u zivotu, to je tvoja stvar, samo eto ne vidim potrebu za bacanjem tolikog novca kad se moze i bolje iskoristiti... Glupo pitanje ne postoji... postoje smo glupi odgovori! ![]() (molim te nemoj sad kao vecina ovo bukvalno tumaciti)
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #245 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Ja mislim da se svatko treba ponašati po svom standardu. Imam tonu frendova koji su tatini sinovi i kupuju više i skuplje stvari od frendica. Pa tu padaju i tenisice za 2000 kn, i šorc za 150 eura koji se također dva puta obuče. I ja da imam toliko isto bi se tako ponašala. Nekom je gušt dobro se najesti, nekom putovati, nekom super auto, drugom super provod... a nekima jednostavno garderoba.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #246 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Istina... sve je to stvar odgoja, ako nekom kupujes sve zivo kad je mali nece znat cjenit sitnice i uvik ce mu tribat vise i skuplje. Svatko bi se trebao popasati po svom standardu... ne bi se slozio s tim... mislim da triba znat stat na loptu. Jednim malim djelom da, ali nemogu se nikako sloziti s ovom izjavom. Ja eto i da imam 10 puta vise se nikad ne bi tako ponasa, kupujem ono sto cu nositi i sto mi treba, ostalo izbjegavam jer stvarno se moze napraviti puno, puno vise dobrih stvari s tim novcem koji se ispuniti svakog covjeka osim pohlepnika... mozes donirat taj novac u azil za pse, kupiti hranu i odniti im... ili nesto sl. ima previse sl. stvari nazalost, a mislim da je to puno bolje i da te moze puno vise ispunit kao osobu od 7 majice na isti kalup samo ova nije tamno crvena nego ima jednu prugicu preko... Smatram da se svi malo previse okrecu na te uzitke, a malo njih konkretno ispuni i obogati(ne materjalno) covjeka...
| | |
| | #247 (permalink) | ||||
Citat:
Meni je npr. bedasto kupovati BMW peticu kad se na more možeš dopeljati i u puno jeftinijem automobilu i komfor će ti biti isti. Tako da se ne može ljude suditi po njihovim prioritetima. Citat:
Po tom načinu razmišljanja ispalo bi da oni koji žive u Africi smatraju tebe pohlepnikom zato što ti imaš pun frižider hrane, a oni nemaju kaj za jesti. Čemu 5 različitih vrsta čokolade ili Fanta, Sprite i Cola kad jako dobro možeš i BEZ čokolade i bez soka. Citat:
Ali jednostavno je tako na "zapadu". Ljudi žive u društvu konzuma i kapitala. Što želiš-kupiš si, pa makar to bilo totalno bezvezno.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||||
| | |
| | #248 (permalink) | ||
tako da... Shvacas sad? Dosli smo do kontradiktornosti... zasto netko kupuje luksuzne aute ili puno auta i mjenja ih cesto, netko drugi radi isto s robom... razlika je koju stepenicu, ali to dvoje je povezano i ljudi koji rade jedno najcesce rade i drugo...Citat:
Sok tu i tamo, a čokoladu gotovo nikad, al da onima i ne samo njima moj zivot je luksuzan jer ja skoro svaki dan imam barem 2 obroka, oni katkad nemaju toliko u tjedan dana. Da, nazalost, rezultat vrijednosti i nomi koje poprimamo od najmađih dana... Kupi, skupi i zaradi... Sto vise imas to si bolji i bit ces bolje prihvacen... Gazi sve pred sobom, jer samo ti si bitan.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 17:45. | ||
| | |
| | #249 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Pa dobro. Ja to ne gledam tako. Ja mislim da čovjek treba uživati u životu i priuštiti sebi ono kaj si može priuštiti. Ja sam studirala, radila, znojila se da zaradim novac i ja mogu s tog novca raditi kaj želim. uostalom čemu novac služi? Ako netko misli da je njegovo ispunjenje u smještavanju pasa lutalica to je njegov gušt, moj nije. I onda ne vidim razliku. Osim u humanosti, solidarnosti, supsidijarnosti... To svatko za sebe treba odlučiti. Nisam krala, niti ilegalno stekla novac stoga se nikome ne može ko je zaradio na pošten način govoriti kako da potroši sve.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #250 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Mislim da smo malo daleko otisli s raspravom, tako da si me krivo shvatila, smatram da je problem u tome sto mnogi ne zarade taj novac, a olako ga trose, a sad kad netko posteno zaradi novac... Tko sam ja da mu govorim sto i kako ce s tim novcem? Tko sam ja da mu sudim? To je njegov izbor, izmedju ostalog, kao sto si rekla sam sebi znas sto te ispunjava, samo sam iznio svoje misljenje kako mi je logicnije da ce nekoga vise ispuniti cinjenica da je nahranio nekoliko pasa, da je pomogao tom bicu... nego da je sebi kupio 17 pari hlaca 19 majica i sl. Budimo realni toj zivotinji treba pomoc, covjeku ne treba tolika kolicina robe. ![]() Al naravno svaciji je izbor sto ce i kako ce sa svojim novcem, ja sam isto materjalis da se razumimo, jer drugcije ni ne mozes opstat u ovom surovom svijetu, ali kad bi ima dovoljno definitivno bi odvojio za pomoc zivotinjama i ljudima kojima je to potrebno, jer nazalost velik broj ljudi radi svoje ljenosti je gladan i sl., a njih ne zalim ni najmanje. Dok su te zivotinje licemjernim djelovanjem ljudi stavljene u poziciju u kojoj se nalaze ![]() Nadam se da shvacas sto zelim reci, isto tako smatram da kad bi malo vise ljudi razmisljali o tim problemima bi im se okrenule vrijdnosti, ali vecina se ni ne osvrce na to, jer to nije njihov problem, samo zatvore oci i idu dalje, dok ce opet u drugu ruku reci da su dobri ljudi, vjernici i sl.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.