Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Ja nisam odavno. 1. haljinu maslinasto zelenu do koljena Esprit 2. hlaće zelenkaste lanene Esprit 3. tri majice-potkošulje; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-06-08, 16:54   #241 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Shopping

Ja nisam odavno.

1. haljinu maslinasto zelenu do koljena Esprit
2. hlaće zelenkaste lanene Esprit
3. tri majice-potkošulje; svijetloplava, plava i žuta
4. japanke Gisele Bundchen
5. zelena haljina tunika...

Eto... jao ne da mi se slikati...
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 16:55   #242 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,079
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

sve je to super, divno i krasno, samo moze jedno pitanje, koliko vas je to zaradilo, a koliko muze paru starcima?

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:01   #243 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
sve je to super, divno i krasno, samo moze jedno pitanje, koliko vas je to zaradilo, a koliko muze paru starcima?
Dragi Sahataba, ja radim i to ko crnac ponekad. Nemam pojma kad mi je tata zadnji put dao novac za bilo kaj.

A i prije kad mi je davao nisam osjećala ni mrvicu grižnje savjesti što si punim ormar, pijem, pušim, provodim na njegov račun- zašto??? Zato što smo imali deal- ja dajem redovno ispite na faxu, a on financira moj studentski život. A uostalom ne znam ni kome bi davao novac ako ne bi svom djetetu. Tako da ti je to pitanje baš glupo.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:07   #244 (permalink)
Djed Mraz

Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Draga Teice, nazalost znam za puno slucajeva koju qurcom ne mrdnu a izvlace od svojih po 1k eura misecno za nepotrebne kolicnire robe... pa pitam, jer mi je perverzija trositi toliko, na nesto sto ti i nije bas potrebno(citaj obuci ces 2 puta, ako)... Ne bi se slozija da je pitanje glupo. Mozda tebi, jer tocke gledista se uvelike razlikuju, jbg mozda san ja u qurcu jer mi to smatram nebitnim i ne vidim zadovoljstvo u tome, al ipak mislim da nisam taj koji je u qurcu. Opet ako to je to najvece zadovoljstvo u zivotu, to je tvoja stvar, samo eto ne vidim potrebu za bacanjem tolikog novca kad se moze i bolje iskoristiti...

Glupo pitanje ne postoji... postoje smo glupi odgovori!

(molim te nemoj sad kao vecina ovo bukvalno tumaciti)

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:13   #245 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Draga Teice, nazalost znam za puno slucajeva koju qurcom ne mrdnu a izvlace od svojih po 1k eura misecno za nepotrebne kolicnire robe... pa pitam, jer mi je perverzija trositi toliko, na nesto sto ti i nije bas potrebno(citaj obuci ces 2 puta, ako)... Ne bi se slozija da je pitanje glupo. Mozda tebi, jer tocke gledista se uvelike razlikuju, jbg mozda san ja u qurcu jer mi to smatram nebitnim i ne vidim zadovoljstvo u tome, al ipak mislim da nisam taj koji je u qurcu. Opet ako to je to najvece zadovoljstvo u zivotu, to je tvoja stvar, samo eto ne vidim potrebu za bacanjem tolikog novca kad se moze i bolje iskoristiti...

Glupo pitanje ne postoji... postoje smo glupi odgovori!

(molim te nemoj sad kao vecina ovo bukvalno tumaciti)
Da... ali tu nisu glupi ti koji izvlače novce od staraca nego starci koji daju novce ako vide da ih dijete (po njihovom poimanju) baca na garderobu. Ne može meni nitko izvući novac ako ga ja dobrovoljno ne dam. Osim ako ukrade. Ali to je nekaj drugo.

Ja mislim da se svatko treba ponašati po svom standardu. Imam tonu frendova koji su tatini sinovi i kupuju više i skuplje stvari od frendica. Pa tu padaju i tenisice za 2000 kn, i šorc za 150 eura koji se također dva puta obuče. I ja da imam toliko isto bi se tako ponašala. Nekom je gušt dobro se najesti, nekom putovati, nekom super auto, drugom super provod... a nekima jednostavno garderoba.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:22   #246 (permalink)
Djed Mraz

Istina... sve je to stvar odgoja, ako nekom kupujes sve zivo kad je mali nece znat cjenit sitnice i uvik ce mu tribat vise i skuplje.

Svatko bi se trebao popasati po svom standardu... ne bi se slozio s tim... mislim da triba znat stat na loptu.
Jednim malim djelom da, ali nemogu se nikako sloziti s ovom izjavom.
Ja eto i da imam 10 puta vise se nikad ne bi tako ponasa, kupujem ono sto cu nositi i sto mi treba, ostalo izbjegavam jer stvarno se moze napraviti puno, puno vise dobrih stvari s tim novcem koji se ispuniti svakog covjeka osim pohlepnika... mozes donirat taj novac u azil za pse, kupiti hranu i odniti im... ili nesto sl. ima previse sl. stvari nazalost, a mislim da je to puno bolje i da te moze puno vise ispunit kao osobu od 7 majice na isti kalup samo ova nije tamno crvena nego ima jednu prugicu preko...
Smatram da se svi malo previse okrecu na te uzitke, a malo njih konkretno ispuni i obogati(ne materjalno) covjeka...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:34   #247 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Istina... sve je to stvar odgoja, ako nekom kupujes sve zivo kad je mali nece znat cjenit sitnice i uvik ce mu tribat vise i skuplje.
Da, ali to svakom na njegovu savjest.

Citat:

Svatko bi se trebao popasati po svom standardu... ne bi se slozio s tim... mislim da triba znat stat na loptu.
Jednim malim djelom da, ali nemogu se nikako sloziti s ovom izjavom.
Ja eto i da imam 10 puta vise se nikad ne bi tako ponasa, kupujem ono sto cu nositi i sto mi treba, ostalo izbjegavam jer stvarno se moze napraviti puno, puno vise dobrih stvari s tim novcem koji se ispuniti svakog covjeka osim pohlepnika...
Ne bi rekla da je to pohlepništvo. Jednostavno je to način života. Imam, radio sam i kupit ću si kaj želim.
Meni je npr. bedasto kupovati BMW peticu kad se na more možeš dopeljati i u puno jeftinijem automobilu i komfor će ti biti isti. Tako da se ne može ljude suditi po njihovim prioritetima.

Citat:
mozes donirat taj novac u azil za pse, kupiti hranu i odniti im... ili nesto sl. ima previse sl. stvari nazalost, a mislim da je to puno bolje i da te moze puno vise ispunit kao osobu od 7 majice na isti kalup samo ova nije tamno crvena nego ima jednu prugicu preko...
Kako koga. Nekog hoće, drugog neće.
Po tom načinu razmišljanja ispalo bi da oni koji žive u Africi smatraju tebe pohlepnikom zato što ti imaš pun frižider hrane, a oni nemaju kaj za jesti. Čemu 5 različitih vrsta čokolade ili Fanta, Sprite i Cola kad jako dobro možeš i BEZ čokolade i bez soka.

Citat:
Smatram da se svi malo previse okrecu na te uzitke, a malo njih konkretno ispuni i obogati(ne materjalno) covjeka...
Tu se slažem.
Ali jednostavno je tako na "zapadu". Ljudi žive u društvu konzuma i kapitala. Što želiš-kupiš si, pa makar to bilo totalno bezvezno.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:43   #248 (permalink)
Djed Mraz

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne bi rekla da je to pohlepništvo. Jednostavno je to način života. Imam, radio sam i kupit ću si kaj želim.
Meni je npr. bedasto kupovati BMW peticu kad se na more možeš dopeljati i u puno jeftinijem automobilu i komfor će ti biti isti. Tako da se ne može ljude suditi po njihovim prioritetima.
A shopping je sto? Kupovanje, i BMW 5 se kupuje tako da... Shvacas sad? Dosli smo do kontradiktornosti... zasto netko kupuje luksuzne aute ili puno auta i mjenja ih cesto, netko drugi radi isto s robom... razlika je koju stepenicu, ali to dvoje je povezano i ljudi koji rade jedno najcesce rade i drugo...

Citat:
Kako koga. Nekog hoće, drugog neće.
Po tom načinu razmišljanja ispalo bi da oni koji žive u Africi smatraju tebe pohlepnikom zato što ti imaš pun frižider hrane, a oni nemaju kaj za jesti. Čemu 5 različitih vrsta čokolade ili Fanta, Sprite i Cola kad jako dobro možeš i BEZ čokolade i bez soka.
Zasto si tako sigurna da je moj frizider pretrpan... Istina tu i tamo si priustim malo rastrosnosti, al se trudim sto rjeđe to raditi. Fantu, Colu itd... ne pijem.
Sok tu i tamo, a čokoladu gotovo nikad, al da onima i ne samo njima moj zivot je luksuzan jer ja skoro svaki dan imam barem 2 obroka, oni katkad nemaju toliko u tjedan dana.

Citat:
Tu se slažem.
Ali jednostavno je tako na "zapadu". Ljudi žive u društvu konzuma i kapitala. Što želiš-kupiš si, pa makar to bilo totalno bezvezno.
Da, nazalost, rezultat vrijednosti i nomi koje poprimamo od najmađih dana... Kupi, skupi i zaradi... Sto vise imas to si bolji i bit ces bolje prihvacen... Gazi sve pred sobom, jer samo ti si bitan.

$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 17:45.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:53   #249 (permalink)
Kiss my ass

Pa dobro. Ja to ne gledam tako. Ja mislim da čovjek treba uživati u životu i priuštiti sebi ono kaj si može priuštiti.

Ja sam studirala, radila, znojila se da zaradim novac i ja mogu s tog novca raditi kaj želim. uostalom čemu novac služi? Ako netko misli da je njegovo ispunjenje u smještavanju pasa lutalica to je njegov gušt, moj nije. I onda ne vidim razliku. Osim u humanosti, solidarnosti, supsidijarnosti... To svatko za sebe treba odlučiti. Nisam krala, niti ilegalno stekla novac stoga se nikome ne može ko je zaradio na pošten način govoriti kako da potroši sve.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 18:04   #250 (permalink)
Djed Mraz

Mislim da smo malo daleko otisli s raspravom, tako da si me krivo shvatila, smatram da je problem u tome sto mnogi ne zarade taj novac, a olako ga trose, a sad kad netko posteno zaradi novac... Tko sam ja da mu govorim sto i kako ce s tim novcem? Tko sam ja da mu sudim? To je njegov izbor, izmedju ostalog, kao sto si rekla sam sebi znas sto te ispunjava, samo sam iznio svoje misljenje kako mi je logicnije da ce nekoga vise ispuniti cinjenica da je nahranio nekoliko pasa, da je pomogao tom bicu... nego da je sebi kupio 17 pari hlaca 19 majica i sl. Budimo realni toj zivotinji treba pomoc, covjeku ne treba tolika kolicina robe.
Al naravno svaciji je izbor sto ce i kako ce sa svojim novcem, ja sam isto materjalis da se razumimo, jer drugcije ni ne mozes opstat u ovom surovom svijetu, ali kad bi ima dovoljno definitivno bi odvojio za pomoc zivotinjama i ljudima kojima je to potrebno, jer nazalost velik broj ljudi radi svoje ljenosti je gladan i sl., a njih ne zalim ni najmanje. Dok su te zivotinje licemjernim djelovanjem ljudi stavljene u poziciju u kojoj se nalaze
Nadam se da shvacas sto zelim reci, isto tako smatram da kad bi malo vise ljudi razmisljali o tim problemima bi im se okrenule vrijdnosti, ali vecina se ni ne osvrce na to, jer to nije njihov problem, samo zatvore oci i idu dalje, dok ce opet u drugu ruku reci da su dobri ljudi, vjernici i sl.

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114