| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba tvoje ili teicino misljene? ako ej tvoje molio bih malo opsirnije obrazlozenje. ja nisam nigdi govorio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Ja jesam teolog, i vjernik, i mislim da sam i više nego darežljiva i jako uslužna. Tko me zna može to i potvrditi, ali ja imam svoj osobni gušt kada odem u trgovinu i mogu sebi i ovaj mjesec priuštiti nove traperice. To ne mjenja na činjenici da bi i dalje pomagala ljudima. Nije u novcu sva pomoć. I NI MALO se ne osjećam kriva kada punim svoj ormar svakakvim odjevnim predmetima. Uostalom kada ga ja ne bi punila i one slične meni cijela jedna industrija bi otišla k vragu. Ne kužim tvoju poantu! Šta bi po tebi bilo idealno rješenje za jednog teologa koji ima novaca? Da ga nema možda?? | |
| | |
| | #262 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ajde kao osoba od 24 godine i kao netko obrazovan malo zagrebi ispod porvsine u ovom postu molim te i ne izvlaci stvari iz konteksta tako... kazem ti ajde pokusaj malo s neutralnog gledista osvrnut se na sve to... koliko god ti je moj stav glup tvoj ce biti 1o puta gluplji, nhf. Citat:
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 22:06. | |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Pa iskreno ja kao obrazovana mislim da je tvoj stav totalni promašaj. Veći od onog Roberta Baggia 1994 godine na svjetskom prvenstvu. Ne možeš mi uletavati sa spikom kako bi trebala svoj novac davati napuštenim životinjama, a ne na svoju garderobu. 1. radim za svoj novac i trošim ga kako želim 2. prije bi dala novac babi koja prosi ili nekom invalidu nego za napuštenu životinju 3. u novcu nije sve, postoje i drugi načini pomaganja 4. ako me usrećuje garderoba i ako me moj 459867 par traperica toliko napaljuje ko sex onda mislim da sam ispravno dala posljednju kunu 5. moj shopping nema nikakve veze s pomaganjem i stavom prema gladnima, siromašnima, izbjeglicama i svima onima koji trebaju pomoć |
| | |
| | #264 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping a ako ti tako plitko gledas na stvari onda bolje da tu zavrsimo raspravu. al eto, obrazovanje je nazalost isto relativan pojam, jer se razlikuje nekoliko profila obrazovanih ljudi... no necemo sad o svemu toje jer smo otisli u off... pokusa sam raspravljat o necemu s nekim tko ima svoj stav i dalje od istog niti ce ici niti zeli ici, tako da stvarno nema smisla, uzivaj u shopping, sto cu ja ako ti je to najvece zadovoljstvo, tebi je to super, meni zalosno i nepotrebno. ne da mi se trosit vrime na daljnjem raspisivanju jer je uzalu. sorry na off-u uzivajte u kupovini.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #265 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Eto završili smo. Ja se ne trebam nikome pravdati za trošenje svog novca. Niti mi ti trebaš držati moralne prodike oko toga. Tvoj liberalizam i entuzijazam izgleda su oraničeni samo na homosexualnizam i ateizam. Tako da uživaj ![]() |
| | |
| | #266 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Shopping i ja također trošim skoro sav svoj novac na odjeću.... i nikad mi nije dosta robe... nakita ,obuće,kozmetike... jednostavno uživam u kupovanju i nošenju lijepih stvari...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Oni koji me poznaju znaju da itekako živim čak ispod svojih mogućnosti, skromna sam i roditelje rijetko tražim novac, osim kad je kriza a meni je nešto prijeko potrebno... ali, budući da sam žensko imam želje što se tiče kozmetike (ne toliko odjeće koliko kozmetika), i priuštim si tu i tamo koju kremu ili lijepi komad donjeg rublja, uostalom ne mislim da bi se to trebalo ikoga ticati ili da bi se trebala nekome pravdati. Ali eto, ostavila sam na ovu temu par postova i ne želim da me itko optužuje da sam snob i da su mi krpice jedino bitno u životu. Uostalom kad si se već ubacio u ovu temu (ok, donekle shvaćam što želiš reći) i dao opasku na trošenje na po tebi nepotrebne stvari, zašto se nisi osvrnuo na muškarce koji troše na razne kladionice i slično, sad je bio ovaj Euro.. koliko je samo muškaraca potrošilo (na po meni još nepotrebnije)...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Shopping ja si isto sama kupim,npr dobijem za van pa ne potrošim sve neg uštedim,ili od stipendije,ili tak.... ne volim tražit od nekog nešto da mi kupi,to mi je bezveze... a i šta mogu što dobijem šta mi treba i šta želim,nisam ja kriva..jedino sam dijete... red je da tak i bude.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #269 (permalink) | |||||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Smatram da imam sasvim dovoljno godina i obrazovanja da stvaram vlastita mišljenja. Citat:
Dorina povremeno radi. Dorinini starci nemaju previše, ali imamo za sasvim ugodan život. Dorina za neke svoje prohtjeve ne zna kada je zadnji put pitala roditelje za novac. Dok sam bila u vezi na daljinu, kada god sam mogla išla sam dečku i roditelji mi nikada, ali nikada nisu davali novce ni za kartu, ni za to kako ću biti tamo - mogla sam pokrit svoje troškove sama. Uz to sve uspjela sam dati godinu na faxu, bez ikakvih zaostataka (pazi, mi na godini imamo i do 17 ispita od kojeih sam prenijela 2!). I zato mislim da sam sposobna i da mogu što želim (ovo nije hvalisanje), samo moram odlučiti prioritete ![]() Citat:
I hvala ti kaj si mi rekao kaj znači biti praktičan vjernik. Meni to nebi palo na pamet nekome sugerirat, ali vidim da tebi to ide bez problema. Ili je to stvar odgoja? ![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |||||
| | |
| | #270 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping aj rest maj kejs... btw, pocetno pitanje je bilo indirekto upuceno, a razvulki smo raspravu u krivom smjeru, al nema veze, eto... i ponavljam ono sto sam odma govorio, al ne shvacate, ne trazim pojasnjavanje i opravdavanje meni, niti sam trazio samo iznosim svoj stav o svemu tome i svoje glediste na sve to... a to sto ste se osjetile prozvane i sto netko ima potrebu za pojasnjavanjem i opravdavanjem... pa moze ti malo reci o svemu tome sto i ti mislis o tome, barem jednim djelom.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 23:49. |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

pusa

ili si samo preletila oko preko toga i nisi procitala ili ja nisam bio dovoljno jasan...