Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba tvoje ili teicino misljene? ako ej tvoje molio bih malo opsirnije obrazlozenje. ja nisam nigdi govorio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-06-08, 21:58   #261 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
tvoje ili teicino misljene? ako ej tvoje molio bih malo opsirnije obrazlozenje. ja nisam nigdi govorio nekome sto da radi s novcem vec sam samo iznosio svoj stav o svemu tome, al ajde ti kao teolog i teica takodjer, obadvje ste vjernice, i obadvje bi radje kupile sebi nesto nego pomogle zivotinjama i ljudima kojima je to potrebno, biti vjernik nije samo reci ja vjeruje i pomoliti se tu i tamo te otic na misu, nadam se da ste toga obadvje svjesne jer vidim da ste po godinama apsolventice ili blizu tome... pa ste mogle usvojiti dovoljno informacija koje bi vam pomogle da malo razmislite o toj problematici, nasuprot vas sam ja koji ne vjerujem u boga, ali cu pomoc tim zivotinajam i ljudima prije nego sebi kupiti 7 par hlaca i sl... sto mislis ako bog postoji tko je od nas dvoje veci/bolji covjek i tko vise zivi tu vjeru za koju se vi deklarirate? ovo je samo jedam mali djelic pogleda na sve ovo, mislim da takoder nije isto je li taj novac tvoj, tvojih staraca ili sestre/brata, jer kad se potrudis za svoj novac malo ga vise cijenis, a bome i nije isto trosit svoj i tudji novac, samo eto to je tvoja tocka gledista i tu se razlikujemo, nije svatko spreman jednako duboko zagrebat ispod povrsine
!
Ovaj stav mi je totalno glup... to je stav u stilu "ja imam love i trebala bi se osjećati jadno zato što ju imam, a teolog sam, pa bi taj svoj zarađeni novac morala dati humanitarnoj udruzi" Hello???

Ja jesam teolog, i vjernik, i mislim da sam i više nego darežljiva i jako uslužna. Tko me zna može to i potvrditi, ali ja imam svoj osobni gušt kada odem u trgovinu i mogu sebi i ovaj mjesec priuštiti nove traperice. To ne mjenja na činjenici da bi i dalje pomagala ljudima. Nije u novcu sva pomoć.

I NI MALO se ne osjećam kriva kada punim svoj ormar svakakvim odjevnim predmetima. Uostalom kada ga ja ne bi punila i one slične meni cijela jedna industrija bi otišla k vragu.

Ne kužim tvoju poantu!

Šta bi po tebi bilo idealno rješenje za jednog teologa koji ima novaca? Da ga nema možda??
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 22:01   #262 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ajde kao osoba od 24 godine i kao netko obrazovan malo zagrebi ispod porvsine u ovom postu molim te i ne izvlaci stvari iz konteksta tako...

kazem ti ajde pokusaj malo s neutralnog gledista osvrnut se na sve to... koliko god ti je moj stav glup tvoj ce biti 1o puta gluplji, nhf.

Citat:
NI MALO se ne osjećam kriva kada punim svoj ormar svakakvim odjevnim predmetima. Uostalom kada ga ja ne bi punila i one slične meni cijela jedna industrija bi otišla k vragu.
tribam li uopce pisat koliko je ovo glup razlog?

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 22:06.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 22:10   #263 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa iskreno ja kao obrazovana mislim da je tvoj stav totalni promašaj. Veći od onog Roberta Baggia 1994 godine na svjetskom prvenstvu.

Ne možeš mi uletavati sa spikom kako bi trebala svoj novac davati napuštenim životinjama, a ne na svoju garderobu.

1. radim za svoj novac i trošim ga kako želim
2. prije bi dala novac babi koja prosi ili nekom invalidu nego za napuštenu životinju
3. u novcu nije sve, postoje i drugi načini pomaganja
4. ako me usrećuje garderoba i ako me moj 459867 par traperica toliko napaljuje ko sex onda mislim da sam ispravno dala posljednju kunu
5. moj shopping nema nikakve veze s pomaganjem i stavom prema gladnima, siromašnima, izbjeglicama i svima onima koji trebaju pomoć
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 22:15   #264 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

a ako ti tako plitko gledas na stvari onda bolje da tu zavrsimo raspravu.

al eto, obrazovanje je nazalost isto relativan pojam, jer se razlikuje nekoliko profila obrazovanih ljudi... no necemo sad o svemu toje jer smo otisli u off... pokusa sam raspravljat o necemu s nekim tko ima svoj stav i dalje od istog niti ce ici niti zeli ici, tako da stvarno nema smisla, uzivaj u shopping, sto cu ja ako ti je to najvece zadovoljstvo, tebi je to super, meni zalosno i nepotrebno.
ne da mi se trosit vrime na daljnjem raspisivanju jer je uzalu.

sorry na off-u uzivajte u kupovini.

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 22:21   #265 (permalink)
Samo bahata...

Eto završili smo.

Ja se ne trebam nikome pravdati za trošenje svog novca. Niti mi ti trebaš držati moralne prodike oko toga.

Tvoj liberalizam i entuzijazam izgleda su oraničeni samo na homosexualnizam i ateizam. Tako da uživaj
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 23:09   #266 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,719
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

i ja također trošim skoro sav svoj novac na odjeću.... i nikad mi nije dosta robe... nakita ,obuće,kozmetike...
jednostavno uživam u kupovanju i nošenju lijepih stvari...
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 23:24   #267 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
sve je to super, divno i krasno, samo moze jedno pitanje, koliko vas je to zaradilo, a koliko muze paru starcima?
Oni koji me poznaju znaju da itekako živim čak ispod svojih mogućnosti, skromna sam i roditelje rijetko tražim novac, osim kad je kriza a meni je nešto prijeko potrebno... ali, budući da sam žensko imam želje što se tiče kozmetike (ne toliko odjeće koliko kozmetika), i priuštim si tu i tamo koju kremu ili lijepi komad donjeg rublja, uostalom ne mislim da bi se to trebalo ikoga ticati ili da bi se trebala nekome pravdati. Ali eto, ostavila sam na ovu temu par postova i ne želim da me itko optužuje da sam snob i da su mi krpice jedino bitno u životu. Uostalom kad si se već ubacio u ovu temu (ok, donekle shvaćam što želiš reći) i dao opasku na trošenje na po tebi nepotrebne stvari, zašto se nisi osvrnuo na muškarce koji troše na razne kladionice i slično, sad je bio ovaj Euro.. koliko je samo muškaraca potrošilo (na po meni još nepotrebnije)...
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 23:28   #268 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,719
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja si isto sama kupim,npr dobijem za van pa ne potrošim sve neg uštedim,ili od stipendije,ili tak....
ne volim tražit od nekog nešto da mi kupi,to mi je bezveze...

a i šta mogu što dobijem šta mi treba i šta želim,nisam ja kriva..jedino sam dijete... red je da tak i bude.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 23:30   #269 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
ili si samo preletila oko preko toga i nisi procitala ili ja nisam bio dovoljno jasan...
Pročitala sam sve i da, bio si jasan.

Citat:

tvoje ili teicino misljene? .!
Smatram da imam sasvim dovoljno godina i obrazovanja da stvaram vlastita mišljenja.

Citat:
ako ej tvoje molio bih malo opsirnije obrazlozenje. ja nisam nigdi govorio nekome sto da radi s novcem vec sam samo iznosio svoj stav o svemu tome, !
Iako ti apsolutno nisam dužna objašnjavati svoju situaciju, ali ako je tebi to gušt znati evo:
Dorina povremeno radi. Dorinini starci nemaju previše, ali imamo za sasvim ugodan život. Dorina za neke svoje prohtjeve ne zna kada je zadnji put pitala roditelje za novac.
Dok sam bila u vezi na daljinu, kada god sam mogla išla sam dečku i roditelji mi nikada, ali nikada nisu davali novce ni za kartu, ni za to kako ću biti tamo - mogla sam pokrit svoje troškove sama.

Uz to sve uspjela sam dati godinu na faxu, bez ikakvih zaostataka (pazi, mi na godini imamo i do 17 ispita od kojeih sam prenijela 2!).
I zato mislim da sam sposobna i da mogu što želim (ovo nije hvalisanje), samo moram odlučiti prioritete
Citat:
al ajde ti kao teolog i teica takodjer, obadvje ste vjernice, i obadvje bi radje kupile sebi nesto nego pomogle zivotinjama i ljudima kojima je to potrebno, biti vjernik nije samo reci ja vjeruje i pomoliti se tu i tamo te otic na misu, nadam se da ste toga obadvje svjesne !
Kaj? Ti možda poznaš mene i moj odgoj da možeš tvrditi kome bi ja pomogla, a kome ne.

I hvala ti kaj si mi rekao kaj znači biti praktičan vjernik. Meni to nebi palo na pamet nekome sugerirat, ali vidim da tebi to ide bez problema.

Ili je to stvar odgoja?

Citat:
ovo je samo jedam mali djelic pogleda na sve ovo, mislim da takoder nije isto je li taj novac tvoj, tvojih staraca ili sestre/brata, jer kad se potrudis za svoj novac malo ga vise cijenis, a bome i nije isto trosit svoj i tudji novac, samo eto to je tvoja tocka gledista i tu se razlikujemo, nije svatko spreman jednako duboko zagrebat ispod povrsine
!
Na ovo sam ti već odgovorila...
Citat:
nhf, samo sam ima potrebu malo ti pojasnit, da mi je nejasno to nazivanje pitanja bezveznim i glupim, kad pitanje nije bas glupo, samo ti zelis da ti bude glupo, ili ti je glupo jer ti se to podrazumjeva i navikla si na isto.
i ponavljam: ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori!
Ne, pitanje nije ni bezvezno ni glupo, samo krajnje nepristojno
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 23:45   #270 (permalink)
The Eye

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Oprosti Sahataba ali meni je ovo jedno od bezveznijih pitanja.

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ne, pitanje nije ni bezvezno ni glupo, samo krajnje nepristojno
aj rest maj kejs...

btw, pocetno pitanje je bilo indirekto upuceno, a razvulki smo raspravu u krivom smjeru, al nema veze, eto...
i ponavljam ono sto sam odma govorio, al ne shvacate, ne trazim pojasnjavanje i opravdavanje meni, niti sam trazio samo iznosim svoj stav o svemu tome i svoje glediste na sve to... a to sto ste se osjetile prozvane i sto netko ima potrebu za pojasnjavanjem i opravdavanjem... pa moze ti malo reci o svemu tome sto i ti mislis o tome, barem jednim djelom.

$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 29-06-08 u 23:49.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114