| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; grudnjak u lisci - predivan je (neka bijela /krem boja ), ali 200 kn bem ti velke sise... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping grudnjak u lisci - predivan je (neka bijela /krem boja ), ali 200 kn bem ti velke sise ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #302 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........slikice...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #303 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Shopping .... stvarno super cipelice plesačice pahuljičice ...... ................ ovo drugo ti je naravno totalno BZVZ jer je tako pusto (prazno) ..................... ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #304 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........upravo sam se vratila da dopišem da znam koji će biti tvoj komentar na ovo, ali si me preduhitrio...........a to sam jutros na brzinu slikala, nisam se imala vremena presvlačiti.......... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #305 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Shopping ................... nadam se da ćeš narednih dana imati malo više vremena kako bih mogao dati adekvatnu ocjenu ........... ............ iako ................ znam već .............samo bih se volio uvjeriti još jednom ................
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #306 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........koliko ja vidim, tebe treba uvjeravati svako malo....... ........brzo zaboravljaš........![]()
| | |
| | #307 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Shopping ............ godine .......... .............. skle nešto ....... već sam zaboravio kako se to zove ......... ......... naručio sam ti kavicu u birtiji......... za milju poruka ....... ....... a za krpice dobiš repić jer znam da ćeš ispuniti moja očekivanja ........... ........ ma super su i ove trenirke, naročito ova druga .... .... mislim da ti baš pristaju .....
| | |
| | #309 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Bijela košuljic akratkih rukava (na rozo - žuto - plave točkice; pomalo vuče na old school) u Bershki. Volim sniženja ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #310 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 290
![]() | Re: Shopping Citat:
Ooo da.... ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |