| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Norconia - Norinco Binoculars Design Line... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Uh, moj spisak je dugačak, čega se sjetim napišem... gležnjače (sive, na viskou petu), torba (bijela, neloša), crna svilena košulja... ček, ček... znam da je bilo još štošta ali me ubi ne mogu se sjetiti... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Veteran | Re: Shopping šopingholičari ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 191
![]() | JA SAM JEDAN OD MNOGIH SHOPPINHOLICARA I SVAKI PUT KAD ODEM U CENTAR MORAM SEBI BAREM JEDNU KRPICU KUPIT ETO TAKO SAM PROSLI TJEDAN KUPILA JAKNU U BENETTONU 70€ I CIPELE LAKIRANE SA PETOM 15CM U KOJIMA NE MOGU NI HODAT ALI ETO NJIH SAM PLATILA 80€...RECITE JESAM LI ILI NISAM OPSJEDNUTA I JA.... ZIVIO SHOPPING JELI KO VIDIO PATIKE GUCCI KOJE JA NISAM JOS NIGDJE VIDJELA JEDINO NA NOGAMA MOJIH SKOLARICA ...POKUSAVAM IH KUPITI VEC POLA GODINE ALI IH NEMOGU NIGDJE NAC _______________ Isključi CAPS LOCK Joks
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d Zadnji Uredio Joks : 30-03-08 u 22:47. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 191
![]() | Re: Shopping znam ali samo u magazzinima jer se vise taj tip patika ne proizvodi...vec sam tu trazila...probacu na e-bayu
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
![]() |
« donje rublje
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

funky_d