| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: nevenka JA SAM JEDAN OD MNOGIH SHOPPINHOLICARA I SVAKI PUT KAD ODEM U CENTAR MORAM SEBI BAREM ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
![]() To je sasvim normalno. Citat:
Bilo bi lijepo kada bi mi znali kako te patike izgledaju pošto mi tvoje školarce ne možemo vidjeti. ![]() | ||
| | |
| | #43 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Bolje da ne pišem, ali pošto ovdje vodim evidenciju o svojoj ovisnosti da krenem od onoga što je palo ovaj tjedan ![]() Crni baloner u Vero Modi crne uske traperice D&G đemper sa kapuljačom Lacoste ručnik za plažu Lacoste (bio je jeftin) košulja Tommy Hilfiger majica Ed Hardy (bankrotirala) I love Graz ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Bijela pamučna tunika na cif s kapuljačom, kratki rukav (X - nation) 2 teica: ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping .........da vidimo.........unazad neko vrijeme sam si kupila haljinicu x3, pismo torbu x2, veliku smeđu torbu, cipelice crne, majicu x4 (bijelu, ljubičastu, tirkiznu, jednu na prugice), grudnjak x2 (biijeli/ljubičasti) , parfem CK Euphoria Blossom (zalihe se potrošile) , i to bi bilo to........ako koga zanima polijepim i sličice.......![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
![]() Kraljica ![]() Ps. Mene više sramota pisati kaj sam si ja kupila. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ..........piši, da znam da nisam sama.............. ![]() ..........anthlon, kasno si izrazio želju, tako da ćeš se morati strpiti do sutra.........i mogu si misliti koji dio te zanima......... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ma ja bi baš te nove grudnjake vidjela..... ![]()
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

.........da vidimo.........unazad neko vrijeme sam si kupila haljinicu x3, pismo torbu x2, veliku smeđu torbu, cipelice crne, majicu x4 (bijelu, ljubičastu, tirkiznu, jednu na prugice), grudnjak x2 (biijeli/ljubičasti)