| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; kupila si bijele traperice u mangu..bile su bas skupe(500 kn) al isplatilo se..savršeno lijepo stoje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ........evo slikica...........još nešto novoga, kupila sam si i minice dvije, nisam se mogla odlučiti koju bi pa kupila obje........... ........i dvoje naočalice, ne skupe......... .......e i bijele baletanke, sve to sad u subotu........ ![]() ........i kupila sam si još puuno donjeg rublja......... ![]() ........ups, sad vidim da sam cipelice zaboravila, to ću drugi put........... ......uskoro........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ............e da, slikice donjeg rublja nisam postavila, da me ne bi poslije optuživali zbog srčanih problema........... ![]() ......i kupila sam si hrpu slatkiša, za svoju čokoladnu dijetu........ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ........... misliš otkud PLAVA boja ili gdje sam ju kupila?.......ako je ovo drugo morat ću te razočarati, nije markirana, jer kod nas u ovim tzv. buticima nećeš naći ništa takvoga........sve je žnj marka.....ja sam ti daaaaaleko od Zg znaš......... ......ali za koliko ću je ja puta obući ni ne treba mi ništa extra skupo, niti mi je bitno što piše........bitno da je plavo i da se dobro osjećam........
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 290
![]() | Re: Shopping Citat:
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

........i dvoje naočalice, ne skupe.........
.......e i bijele baletanke, sve to sad u subotu........

misliš otkud PLAVA boja
......ali za koliko ću je ja puta obući ni ne treba mi ništa extra skupo, niti mi je bitno što piše........bitno da je plavo