| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ........... misliš otkud PLAVA boja ili gdje sam ju kupila?.......ako je ovo drugo morat ću te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
![]() U Seisbergu (ili kako se ono zove onaj ogromni shopping centar). | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping znam ga..! on je malo prije graza,nekak mi je nezgodno ić tamo, imam samo jedan dan,...a treba još i obići blagodati centra... ![]() jednom sam išla...samo zbog Manga...ne mogu vjerovat da je to jedini Mango u Grazu... ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping i ja tamo idem kad idem do graza,al ja odem u seisberg pa poslije do centra,jer je zara u centru,također jedina u grazu......taj shoping centar mi je najbolji....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Pa onda petrice nisi odavno bila u Grazu, sada su i Mango i Zara u Seisbergu pošto je to toliko prošireno da čovjek ne može u cijelom danu proći ako želi sve fino pogledati. Ja sam bila jako zaprepaštena. RAJ ![]() |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping pa i nisam dugo bila,uletila mi italija 2put i to mi došlo umjesto graza.....čovječe,sve u seisbergu?a ništa,morat ću otić provjerit.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping Citat:
ja ću ti provjerit i javit sljed. tjedan...hihiOT: zadnje što sam kupila bila je kožna jakna u New Yorkeru (nevjerovatno dobra za tu cijenu) i majca na kojoj piše: 'Miss Important' (obožavam majce s natpisima) i majca u Espritu...ali uskoro dolazim s dužim popisom....hehe ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping hahaha....a baš bi mi teško palo otić do graza... ![]() ma neću tamo prije ljeta jer evo za manje od mjesec dana idem opet u italiju....prednost italije,ima predobrih dućana kojih u grazu još nema.....iako mi graz fali,stvarno nisam dugo bila.... OT: da se pohvalim,kupila sam si crnu haljinicu u naf nafu....a to mi je onak,klasika.....crne haljinice mi uvijek trebaju....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... Zadnji Uredio petrica_ : 09-04-08 u 18:36. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping ...........jučer si kupila i crne baletankice, i čizmice..........bile su mi predobre da bi ih mogla propustiti........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Shopping Ja san sestri tražila najobičniju žutu majicu, ne baš donju, al stvarno običnu, jake žute boje. Ja mislin da san obišla apsolutno sve dućane u Splitu, ispalila na živce, odustala od svega i kupila neku bezveze u jeftinom dućanu a tila san baš nešto kfalitetno kupit. Kad tražiš baš nešto određeno(ne daj bože da ti treba određena boja), to je osuđeno na propast. Bar u mom slučaju. Ili izgubim sve živce dok nađem...još san skužila da moran po nove patike,ajme meni! Na kraju mi je najdraže kupit boršu ili nešto za kosu, za to bar ne mogu reć: ne može mi, malo, tisno, šlampavo...
__________________ |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

misliš otkud PLAVA boja
ili gdje sam ju kupila?.......ako je ovo drugo morat ću te razočarati, nije markirana, jer kod nas u ovim tzv. buticima nećeš naći ništa takvoga........sve je žnj marka.....ja sam ti daaaaaleko od Zg znaš.........
......ali za koliko ću je ja puta obući ni ne treba mi ništa extra skupo, niti mi je bitno što piše........bitno da je plavo 
pusa