Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ........... misliš otkud PLAVA boja ili gdje sam ju kupila?.......ako je ovo drugo morat ću te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 14:55   #61 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Shopping

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
........... misliš otkud PLAVA boja ili gdje sam ju kupila?.......ako je ovo drugo morat ću te razočarati, nije markirana, jer kod nas u ovim tzv. buticima nećeš naći ništa takvoga........sve je žnj marka.....ja sam ti daaaaaleko od Zg znaš...............ali za koliko ću je ja puta obući ni ne treba mi ništa extra skupo, niti mi je bitno što piše........bitno da je plavo i da se dobro osjećam........
A okej. Sviđa mi se.

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
uuuu...sad si me tako naoštrila...ja idem sljedeći tjedan u Graz...gdje ti kupuješ kad si tamo?
U Seisbergu (ili kako se ono zove onaj ogromni shopping centar).
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:29   #62 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 294
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

znam ga..! on je malo prije graza,nekak mi je nezgodno ić tamo, imam samo jedan dan,...a treba još i obići blagodati centra...
jednom sam išla...samo zbog Manga...ne mogu vjerovat da je to jedini Mango u Grazu...
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 20:36   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

i ja tamo idem kad idem do graza,al ja odem u seisberg pa poslije do centra,jer je zara u centru,također jedina u grazu......taj shoping centar mi je najbolji....
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 22:08   #64 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa onda petrice nisi odavno bila u Grazu, sada su i Mango i Zara u Seisbergu pošto je to toliko prošireno da čovjek ne može u cijelom danu proći ako želi sve fino pogledati.

Ja sam bila jako zaprepaštena. RAJ
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 22:59   #65 (permalink)
prof. Foruma

petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

pa i nisam dugo bila,uletila mi italija 2put i to mi došlo umjesto graza.....čovječe,sve u seisbergu?a ništa,morat ću otić provjerit.....
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 17:48   #66 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 294
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
pa i nisam dugo bila,uletila mi italija 2put i to mi došlo umjesto graza.....čovječe,sve u seisbergu?a ništa,morat ću otić provjerit.....
evo da se ti ne 'opterećuješ' ja ću ti provjerit i javit sljed. tjedan...hihi

OT: zadnje što sam kupila bila je kožna jakna u New Yorkeru (nevjerovatno dobra za tu cijenu) i majca na kojoj piše: 'Miss Important' (obožavam majce s natpisima) i majca u Espritu...ali uskoro dolazim s dužim popisom....hehe
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 18:33   #67 (permalink)
prof. Foruma

hahaha....a baš bi mi teško palo otić do graza...
ma neću tamo prije ljeta jer evo za manje od mjesec dana idem opet u italiju....prednost italije,ima predobrih dućana kojih u grazu još nema.....iako mi graz fali,stvarno nisam dugo bila....

OT: da se pohvalim,kupila sam si crnu haljinicu u naf nafu....a to mi je onak,klasika.....crne haljinice mi uvijek trebaju....

Zadnji Uredio petrica_ : 09-04-08 u 18:36.
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 19:01   #68 (permalink)
Samo bahata...

Ja idem u Graz za desetak dana, krajnje je vrijeme. Nemam ništa za obući.

Inače ja se samo kvarcam i peglam kosu. Ništa nisam kupila već tjedan dana.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 07:29   #69 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...........jučer si kupila i crne baletankice, i čizmice..........bile su mi predobre da bi ih mogla propustiti...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:05   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Ja san sestri tražila najobičniju žutu majicu, ne baš donju, al stvarno običnu, jake žute boje. Ja mislin da san obišla apsolutno sve dućane u Splitu, ispalila na živce, odustala od svega i kupila neku bezveze u jeftinom dućanu a tila san baš nešto kfalitetno kupit. Kad tražiš baš nešto određeno(ne daj bože da ti treba određena boja), to je osuđeno na propast. Bar u mom slučaju. Ili izgubim sve živce dok nađem...još san skužila da moran po nove patike,ajme meni! Na kraju mi je najdraže kupit boršu ili nešto za kosu, za to bar ne mogu reć: ne može mi, malo, tisno, šlampavo...
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114