| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Shopping u Život i Stil forumu; Zara Ja sam si htjela kupiti, ali nekako mi boja bila preupadljiva.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping O zari u grazu. Bila je roza. I meni se čini neka kao siva ili bijela ![]() Probavala sam ju, ali nisam uzela. A u Zg-Zari nove stvari dolaze svakog utorka i petka, tako da si odi sutra ili u petak pogledati. |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Shopping Citat:
hvala na informacijama ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Slike iz shoppinga... smeđe hlače... ne kuže se baš kakve su ![]() minica s naprijed i otraga... torba bolero topić
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Citat:
Pogledaj tam ak još ima, ja sam kupila prije 20ak dana i bilo ih je samo par. Sretno ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping Evo Tenisačica - zg (još ima etiketu ). Jesi na to mislila? Ima urezane džepove sa strane u šavu.sorry na postanju za redom...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shopping .............dorina, nice, very nice................da si mi bliže nekako imam osjećaj da bi ti se topić i minica izgubili.............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
« Za što ste potrošili najviše novaca i koliko (mislim na odjeću i obuću,a ne na satove
|
Cizme i cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

pusa