| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Slovenija i shoping subotom popodne u Život i Stil forumu; E curke i curkaći. Jel znate jel radi Europark u Mariboru subotom popodne? Ili onaj Citypark u Ljubljani kao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slovenija i shoping subotom popodne E curke i curkaći. Jel znate jel radi Europark u Mariboru subotom popodne? Ili onaj Citypark u Ljubljani kao i BTC? Išao bi sebe i malu malo opremiti za jesen pa da znam. Unaprijed sluga pokoran ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija i shoping subotom popodne Internet je čudo, čudo na čudima. ![]() Za Europark Ponedeljek - petek: od 9. do 21. ure, gostinski kotiček do 22. ure Sobota: od 8. do 21. ure, gostinski kotiček do 22. ure Nedelja: od 9. do 15. ure od 18.11.2007 naprej od 9. do 17. ure
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Slovenija i shoping subotom popodne Vidi Austriju, navodno se isplati otići. Možeš autom a imaš čak i organizirano.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija i shoping subotom popodne Bio sam tamo jednom ovako. U biti isti mi klinac išao do Maribora ili do Ljubljane. Čak više navijam za BTC jer sam u Mariboru dosta često bio
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija i shoping subotom popodne BTC u Ljubljani 100% radi i subotom popodne. To je najbolji izbor što se tiče shoppinga u Sloveniji - na jednom mjestu imaš veliki izbor svega. A cijene se kreću od toga da za 100 eura u pojedinim trgovinama možeš nakupovati 3 kofera robe, do toga da sa 100 eura u pojedine trgovine ne možeš ni ući... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija i shoping subotom popodne Ja bila i u Mariboru i u Ljubljani u tom BTC-u, ali nema do Graza ništa ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: popodne, shoping, slovenija, subotom |
« makeover
|
Veličine sisana »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.