| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi A šta je s nakitom... u Život i Stil forumu; E ovo je baš tema za cure (možda i za pokojeg dečka). Kakav nakit volite? Kakav nakit imate? I š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A šta je s nakitom... E ovo je baš tema za cure (možda i za pokojeg dečka). Kakav nakit volite? Kakav nakit imate? I što bi volili imati? Šta od nakita nosite? Ja imam svašta: To je jedna od mojih bolesti pored neumjernog kupovanja torbi, jakni i cipela. Od prstenja, lančića, naušnica, naruknica... Inače ne volim se kititi, uvijek imam ili samo neki upadljiv prsten ili samo naušnice ili samo lančić. Imam ih od svih materijala (osim bižuterije), od zlata, srebra, stakla, kamenja... I volia bi imati jedan super prsten i naušnice od murano stakla što sam vidila neki dan. A svoj prsten od bračkog kamena sam ostavila na moru ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Celebrity | Re: A šta je s nakitom... prije sam nosila veliko prstenje (onako jedan,ali vrijedan) i naušnice! sad me prošla ta faza i ušla sam u fazu dugih ogrlica sa sto čudnijim privjescima i na one velike debele narukvice (imam ih u svim bojama)
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... ja sam u fazi prstena...što veći,to bolji....imam ih puno i samo to nosim..prije sam bila ovisnik o ogromnim naušnicama,to me prošlo.....ogromni,s cirkonima ili bez,crni,zlatni,srebrni.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Sad nosim diskretne male naušnice od bijelog zlata, a prsten stavim ponekad.. isto jedan od bijelog zlata što sam dobila prije par godina. Volim lijep nakit ali kad to ne nosim pretjerano onda ni ne patim za tim. Prije sam stavljala i velike naušnice, i više prstenja, i bižuteriju.. sad me to prošlo.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: A šta je s nakitom... Ne nosim ništa, prošlo me ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Prije sam nosila dosta toga nakita, a sada najčešće samo tanku srebrnu, full full jednostavnu ogrlicu i uvijek moja najdraža 2 srebrna prstena i jedan od kokosovoga drveta. Nevolim zlato niti bilo kaj napadno, volim drvene ogrlice ili narukvice... Eto, nisam skupa ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: A šta je s nakitom... Prije nisam nosila nakit, sad na sebi imam naušnice, ogrlicu, narukvicu, prsten... Kad se pogledam izgledam si kao božićno drvce, ali lijepo mi je to.Većinom su to pokloni, srebro ili bijelo zlato jer drugo ne volim.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

Kad se pogledam izgledam si kao božićno drvce, ali lijepo mi je to.