Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi A šta je s nakitom... u Život i Stil forumu; nosim prsten srebrni na lijevoj ruci...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-08, 17:19   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: A šta je s nakitom...

nosim prsten srebrni na lijevoj ruci
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 11:28   #12 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika only half evil

Datum registracije: 03-01-08
Godina: 19
Poruka: 47
only half evil se izdvaja iz mase

imam dugi lančić s dvije kockice za privjesak i taj mi je najdraži...volim i naušnice, ali stavim ih samo kad idem vani i obavezno jednu izgubim...
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 10:18   #13 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..............imam hrpu nakita, što od srebra, bijelog zlata, bižuterije, ali ne volim nositi puno toga odjednom.........ta faza me prošla...........
..........sad sam prilično umjerena, i pažnju posvećujem detaljima, a nakit kombiniram uz odjeću............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 17:36   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,119
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja od nakita najviše nosim naušnice. Imam ih u svim bojama, oblicima i veličinama, i jednostavno su mi neizostavan detalj bez kojeg ne idem gotovo nikamo. Nešto rjeđe nosim narukvice i lančiće.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 17:44   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja nosim bižu......imam hrpetinu zlata i srebra, ali bižuterija mi je nekako naj. Naravno, uvijek sam diskretna.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 23:33   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ja obožavam nakit ali naravno nikad preterano.Stalno kupujem mindjuše, narukvice....i imam gomilu.Ne volim zlato, iako ga imam, više mi odgovara srebro.
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 02:10   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 395
Ladychocholate se izdvaja iz mase

Obožavam naušnice i narukvice...
Ladychocholate je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 12:43   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,909
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

ja nikad nista
Al sto volim one lancice oko gleznja i oko bokova (ovaj oko bokova mi je posebno drga kod doogy poze, copis se za njega i urlauknes fino: Ihhhaaaaayyyiiiaaayyy i šljap po guzi)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 15:38   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nosila sam nausnice nekih 5 godina i onda mi je frendica slucajno iscupala jednu pa mi se uho ugnojilo ouch.. tad sam se pozdravila s nausnicama..

obozavam narukvice i i prstenje.. trenutno imam jednu narukvicu i 4 prstena od srebra (imala sam 5 al sam jednog izgubila ) i jednu koznu narukvicu. htjela bi jos prstenja, al su mi prsti dost tanki pa mi je preveliko ono sto mi se svidja..
Star 10-08-08, 17:18   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 596
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

Volim nakitom dignuti jednostavnu odjeću. Najčešće mijenjam narukvice - ni sama ne znam koliko ih imam. Nosim ih svih boja i veličina - bitno mi je samo da je ukupna slika ukusna, kič mrzim.

Ono što uvijek nosim su naušnice i prsten od bijelog zlata.
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113