| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi A šta je s nakitom... u Život i Stil forumu; nosim prsten srebrni na lijevoj ruci... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08 Godina: 19
Poruka: 47
![]() | Re: A šta je s nakitom... imam dugi lančić s dvije kockice za privjesak i taj mi je najdraži...volim i naušnice, ali stavim ih samo kad idem vani i obavezno jednu izgubim... ![]()
__________________ Don't try to understand me, just love me... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... ..............imam hrpu nakita, što od srebra, bijelog zlata, bižuterije, ali ne volim nositi puno toga odjednom.........ta faza me prošla........... ![]() ..........sad sam prilično umjerena, i pažnju posvećujem detaljima, a nakit kombiniram uz odjeću............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Ja od nakita najviše nosim naušnice. Imam ih u svim bojama, oblicima i veličinama, i jednostavno su mi neizostavan detalj bez kojeg ne idem gotovo nikamo. Nešto rjeđe nosim narukvice i lančiće. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Ja nosim bižu......imam hrpetinu zlata i srebra, ali bižuterija mi je nekako naj. Naravno, uvijek sam diskretna.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Ja obožavam nakit ali naravno nikad preterano.Stalno kupujem mindjuše, narukvice....i imam gomilu.Ne volim zlato, iako ga imam, više mi odgovara srebro.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,909
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... ja nikad nista ![]() Al sto volim one lancice oko gleznja i oko bokova (ovaj oko bokova mi je posebno drga kod doogy poze, copis se za njega i urlauknes fino: Ihhhaaaaayyyiiiaaayyy i šljap po guzi)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: A šta je s nakitom... nosila sam nausnice nekih 5 godina i onda mi je frendica slucajno iscupala jednu pa mi se uho ugnojilo ouch.. tad sam se pozdravila s nausnicama..obozavam narukvice i i prstenje.. trenutno imam jednu narukvicu i 4 prstena od srebra (imala sam 5 al sam jednog izgubila ) i jednu koznu narukvicu. htjela bi jos prstenja, al su mi prsti dost tanki pa mi je preveliko ono sto mi se svidja..
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A šta je s nakitom... Volim nakitom dignuti jednostavnu odjeću. Najčešće mijenjam narukvice - ni sama ne znam koliko ih imam. Nosim ih svih boja i veličina - bitno mi je samo da je ukupna slika ukusna, kič mrzim. Ono što uvijek nosim su naušnice i prsten od bijelog zlata.
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

ouch.. tad sam se pozdravila s nausnicama..