Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 20

Šta spakirati u kofer?

Raspravljate o temi Šta spakirati u kofer? u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, jao Muka, zlo mi ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Šta spakirati u kofer?

Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, jao

Muka, zlo mi je, mrzim to, ne mogu...

Otvoriti ormar i krenuti redom je totalna glupost pošto bi to trajalo caa. cijeli dan. A tada bi i našla neke stvari koje dugo nisam vidila pa bi bilo mogla bi i to ponjeti, pa da vidimo, ah baš je lijepo, vidi, vidi i to imam... znači

Do sad sam se uspjela sabrati i uzeti samo cipele, pa je i tu lista bila malo poduža; troje štikle (s remenima, skroz visoke, zatvorene...), isusovke ili kako se to sad veli "gledijatorice", jedne tenisice (a opasno premišljam o drugima), jedne japanke sa šljokicama, jedne ovako za "do plaže" i jedne na sebi, balerinke... i to je to. Samo cipele... aaaaaaaaaaaaa Cijeli kofer!!!

Dajte neki normalan savjet čega se trebam pridržavati kako bi kofer bio normalan i mogao stati u auto
    Kako vi pakirate svoje stvari kada idete mjesec dana?

Možda da naručim šlep-službu?

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

Re: Šta spakirati u kofer?

sretno ti bilo
    vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj
    a kamoli na mjesec dana!

ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno!

racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati!

jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
    sretno ti bilo
    vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
    Odličan. Ne stane u moj auto

Citat Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
    ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj
    a kamoli na mjesec dana!
    Poznato, poznato.

ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno!
    Jedno je dok sam na moru, ne nosim ih, ali u japankama po hercegovačkom kršu nije baš jednostavno, a ni štikle mi tu neće pomoći
    A vožnja motora, auta... a joj...

racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati!
    Imam pet badića
    I ponjet ću jedno 10 minica, šoseva, suknjica za plažu.
    Majice ne želim ni komentirati.

jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
    E ovo je problem.

Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

a da negdje nabaviš neku prikolicu di ces pobacat sve kofere i zakačiš za auto

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mišo_legenda
    Datum registracije
    10-12-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,076
    Liked
    18 times

čovječe jeste komplicirane

pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica (), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..

Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

čemu jednostavno kad moze komplicirano

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Joj ja se mrzim pakirati. Ovo ljeto moram i uz ljetnu nositi i jesensku robu jer idem na Kupres. Bit će mi veselo. Jedan dio ide sa menom, drugi šaljem po bratu
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
    a da negdje nabaviš neku prikolicu di ces pobacat sve kofere i zakačiš za auto
    Na prikolici je skuter
    Došla sam i na tu bolesnu ideju. Vjeruj mi.

Citat Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
    čovječe jeste komplicirane

pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica (), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

hoćeš kupiti kombi?
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku