| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Šta spakirati u kofer? u Život i Stil forumu; Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta spakirati u kofer? Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, jao ![]() ![]() ![]() Muka, zlo mi je, mrzim to, ne mogu... Otvoriti ormar i krenuti redom je totalna glupost pošto bi to trajalo caa. cijeli dan. A tada bi i našla neke stvari koje dugo nisam vidila pa bi bilo mogla bi i to ponjeti, pa da vidimo, ah baš je lijepo, vidi, vidi i to imam... znači ![]() Do sad sam se uspjela sabrati i uzeti samo cipele, pa je i tu lista bila malo poduža; troje štikle (s remenima, skroz visoke, zatvorene...), isusovke ili kako se to sad veli "gledijatorice", jedne tenisice (a opasno premišljam o drugima), jedne japanke sa šljokicama, jedne ovako za "do plaže" i jedne na sebi, balerinke... i to je to. Samo cipele... aaaaaaaaaaaaa Cijeli kofer!!! Dajte neki normalan savjet čega se trebam pridržavati kako bi kofer bio normalan i mogao stati u auto ![]() Kako vi pakirate svoje stvari kada idete mjesec dana? Možda da naručim šlep-službu? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: Šta spakirati u kofer? ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj ![]() a kamoli na mjesec dana! ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno! racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati! jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #4 (permalink) | ||||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta spakirati u kofer? Odličan. Ne stane u moj auto ![]() Citat:
Citat:
![]() A vožnja motora, auta... a joj... ![]() Citat:
![]() I ponjet ću jedno 10 minica, šoseva, suknjica za plažu. Majice ne želim ni komentirati. Citat:
![]() | ||||
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta spakirati u kofer? čovječe jeste komplicirane pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica ( ), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta spakirati u kofer? Joj ja se mrzim pakirati. Ovo ljeto moram i uz ljetnu nositi i jesensku robu jer idem na Kupres. Bit će mi veselo. Jedan dio ide sa menom, drugi šaljem po bratu ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta spakirati u kofer? Citat:
![]() Došla sam i na tu bolesnu ideju. Vjeruj mi. Citat:
![]() | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta spakirati u kofer? hoćeš kupiti kombi? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Gumenjare
|
kupaći kostimi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

mogla bi i to ponjeti, pa da vidimo, ah baš je lijepo, vidi, vidi i to imam... znači