sretno ti bilo
vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
![]()
Raspravljate o temi Šta spakirati u kofer? u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, jao Muka, zlo mi ...
sretno ti bilo
vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again
ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj![]()
a kamoli na mjesec dana!
ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno!
racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati!
jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck
Odličan. Ne stane u moj auto
Poznato, poznato.
Jedno je dok sam na moru, ne nosim ih, ali u japankama po hercegovačkom kršu nije baš jednostavno, a ni štikle mi tu neće pomoći
A vožnja motora, auta... a joj...
Imam pet badića
I ponjet ću jedno 10 minica, šoseva, suknjica za plažu.
Majice ne želim ni komentirati.
E ovo je problem.![]()
a da negdje nabaviš neku prikolicu di ces pobacat sve kofere i zakačiš za auto![]()
čovječe jeste komplicirane
pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica (), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..
čemu jednostavno kad moze komplicirano![]()
Joj ja se mrzim pakirati. Ovo ljeto moram i uz ljetnu nositi i jesensku robu jer idem na Kupres. Bit će mi veselo. Jedan dio ide sa menom, drugi šaljem po bratu![]()
stupid is as stupid does
hoćeš kupiti kombi?![]()