Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Šta spakirati u kofer? u Život i Stil forumu; Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-07-08, 12:37   #1 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Šta spakirati u kofer?

Nakon cijelogodišnjeg shoppinga "za ljeto" došao je i taj dan kada moram spakirati kofer. Jao, jao, jao

Muka, zlo mi je, mrzim to, ne mogu...

Otvoriti ormar i krenuti redom je totalna glupost pošto bi to trajalo caa. cijeli dan. A tada bi i našla neke stvari koje dugo nisam vidila pa bi bilo mogla bi i to ponjeti, pa da vidimo, ah baš je lijepo, vidi, vidi i to imam... znači

Do sad sam se uspjela sabrati i uzeti samo cipele, pa je i tu lista bila malo poduža; troje štikle (s remenima, skroz visoke, zatvorene...), isusovke ili kako se to sad veli "gledijatorice", jedne tenisice (a opasno premišljam o drugima), jedne japanke sa šljokicama, jedne ovako za "do plaže" i jedne na sebi, balerinke... i to je to. Samo cipele... aaaaaaaaaaaaa Cijeli kofer!!!

Dajte neki normalan savjet čega se trebam pridržavati kako bi kofer bio normalan i mogao stati u auto
Kako vi pakirate svoje stvari kada idete mjesec dana?

Možda da naručim šlep-službu?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 12:46   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,872
lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru
Re: Šta spakirati u kofer?

sretno ti bilo
vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 12:47   #3 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,647
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj
a kamoli na mjesec dana!

ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno!

racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati!

jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 12:53   #4 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
sretno ti bilo
vjerovatno nebi ni ovaj bio dovoljan
Odličan. Ne stane u moj auto

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ja ti nazalost ne mogu dati normalan savjet! ja kad idem negdje i na dva dana uzmem brdo stvari koje onda samo stoje u torbi,ali ono za svaki slucaj
a kamoli na mjesec dana!
Poznato, poznato.

Citat:
ali probat cu racionalno ramisljati i pokusat cu ti olaksati! tenisice nikako dva para jer ni ove jedne neces nositi puno!
Jedno je dok sam na moru, ne nosim ih, ali u japankama po hercegovačkom kršu nije baš jednostavno, a ni štikle mi tu neće pomoći
A vožnja motora, auta... a joj...

Citat:
racunaj da si preko dana uglavnom u badicu,tako da se s dnevnom oblekom ne moras opterecivati!
Imam pet badića
I ponjet ću jedno 10 minica, šoseva, suknjica za plažu.
Majice ne želim ni komentirati.

Citat:

jedino cega mozes uzeti malo vise je nocna obleka i to probaj uzeti robu koja se lako da kombinirati,tako ne moras uzeti puno,a nisi uvijek u istom!
E ovo je problem.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 13:00   #5 (permalink)
Akademik Foruma

lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

a da negdje nabaviš neku prikolicu di ces pobacat sve kofere i zakačiš za auto
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 13:02   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,333
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

čovječe jeste komplicirane

pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica (), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..
Star 17-07-08, 13:03   #7 (permalink)
Akademik Foruma

čemu jednostavno kad moze komplicirano
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 13:08   #8 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj ja se mrzim pakirati. Ovo ljeto moram i uz ljetnu nositi i jesensku robu jer idem na Kupres. Bit će mi veselo. Jedan dio ide sa menom, drugi šaljem po bratu
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 13:09   #9 (permalink)
The Najarogantnija

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
a da negdje nabaviš neku prikolicu di ces pobacat sve kofere i zakačiš za auto
Na prikolici je skuter
Došla sam i na tu bolesnu ideju. Vjeruj mi.

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
čovječe jeste komplicirane

pa ne moraš cijeli jebeni ormar uzet, uzmeš što ti treba, jedne cipele, jedne tenisice, jedne šlape, par majica i minjavica (), malo donjeg rublja i to je to... al vi baš od svega morate napravit komplikaciju..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 13:49   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,024
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

hoćeš kupiti kombi?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113