| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Štikle u Život i Stil forumu; Da li nosite štikle?Ja da,ali više balerinke i tenisice.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štikle Što sam starija to mi je sve više bitnija udobnost, a štikle nisu udobne. Nosila sam ih kao balavica od 17 godina, sad jako rijetko, gotovo nikad.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štikle A ja sada počinjem nositi štikle. Kod mene je kontraefekt ili kontra nešto... ne znam, kad sam bila mlađa mrzila sam ih, a sad ih volim... Preko dana nosim tenisice i balerinke ili neke cipelice, ali navečer skoro pa obavezno štikle ili po zimi čizme s petom. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Štikle volim, ali ovisi o raspoloženju. nekad sam dovoljno raspolozena i da ih nosim u setnju gradom. ali zato OBOŽAVAM zimu jer mogu nositi čizme na petu ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Celebrity | Re: Štikle meni se jako sviđaju cipele na petu,ali imam problema s gležnjevima pa ih ne nosim često! ali i kad ih nosim to je samo za večernji izlazak
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štikle Citat:
Ove prve su super! Ali nije im neka visoka peta, inače obožavam one s tankom petom i što višlje, to mi je preseksi... nekad ih baš poželim opet nosit ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nosenje stikli, stikle |
« Accessorie
|
gdje kupit??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.