Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Štikle u Život i Stil forumu; Da li nosite štikle?Ja da,ali više balerinke i tenisice....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 21:16   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Štikle

Da li nosite štikle?Ja da,ali više balerinke i tenisice.
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:48   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Štikle

samo tenisice
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:49   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Što sam starija to mi je sve više bitnija udobnost, a štikle nisu udobne. Nosila sam ih kao balavica od 17 godina, sad jako rijetko, gotovo nikad.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:52   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A ja sada počinjem nositi štikle. Kod mene je kontraefekt ili kontra nešto... ne znam, kad sam bila mlađa mrzila sam ih, a sad ih volim... Preko dana nosim tenisice i balerinke ili neke cipelice, ali navečer skoro pa obavezno štikle ili po zimi čizme s petom.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:53   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

volim, ali ovisi o raspoloženju. nekad sam dovoljno raspolozena i da ih nosim u setnju gradom.
ali zato OBOŽAVAM zimu jer mogu nositi čizme na petu

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:56   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Obožavam štikle. Ne nosim ih svaki dan, ali z izlaske navečer ili neke događaje obavezno!

Ne da mi se sad tražiti, ali nešto tipa ovog.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg shoes_lrg_alishahillcatheri.jpg (27.6 KB, 54 pogleda)
Tip Fajla: jpg jimmy_choo_image_2.jpg (11.8 KB, 29 pogleda)
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:03   #7 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

meni se jako sviđaju cipele na petu,ali imam problema s gležnjevima pa ih ne nosim često! ali i kad ih nosim to je samo za večernji izlazak
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:18   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Obožavam štikle. Ne nosim ih svaki dan, ali z izlaske navečer ili neke događaje obavezno!

Ne da mi se sad tražiti, ali nešto tipa ovog.

Ove prve su super! Ali nije im neka visoka peta, inače obožavam one s tankom petom i što višlje, to mi je preseksi... nekad ih baš poželim opet nosit
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:30   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Vatra ove prve su zaista vrhunske...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 07:08   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Što sam starija to mi je sve više bitnija udobnost, a štikle nisu udobne. Nosila sam ih kao balavica od 17 godina, sad jako rijetko, gotovo nikad.
Slažem se,ali meni su štikle jako seksi pogotovo one viskoke sa tankom petom
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nosenje stikli, stikle

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103