| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Štikle u Život i Stil forumu; i ja štikle nosim ugl samo kad idem van....a često nosim cipele s punom petom.....tj cipele, sandale i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08 Godina: 21
Poruka: 2
![]() | i ja štikle nosim ugl samo kad idem van....a često nosim cipele s punom petom.....tj cipele, sandale i čizme...full je lako hodat u tome a dobro izgleda... onda nemaš udobne štikle....ja imam samo jedne koje su udobne a peta im je 10cm.. rijetko se mogu naći dobre, kvalitetne i udobne štikle....... Zadnji Uredio Wamp : 13-02-08 u 20:49. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štikle Imam jedne crne, jako visoke, koje nosim samo negdje svecano i jedne one Dr. Martens, crne malene, kao gleznjace, petica oko 4 cm, onako za svaki dan..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 145
![]() | Re: Štikle ja štikle nosim čak i po kući... sinoć sam brojala koliko imam parova štikli, imam ih 62 (puno, ha?)... a tenisica imam 5-6 para, a ovih bez potpetice imam možda 4-5 pari.... potpetice nosim u svim prilikama... najskuplje koje imam su diorove koštale su oko 5.300 kuna... ali ono štikle obožavam, nikud bez njih... većina ih nosi zbog visine, ali moja je visina oko 170 cam tako da mi štikle nisu potrebne, ali ih svejedno volim...
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Štikle Citat:
pa stavi slika,imaš 62 para,daj da vidimo bar 10 pari... i te diorove....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nosenje stikli, stikle |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.