| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi stilisti u Život i Stil forumu; Hrvatski stilisti: Zašto ih ne volimo? tko vam je najsimpatičniji od ovih Viktor Drago Marko Grubnić Boris Banović Borut Mihalić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | stilisti Hrvatski stilisti: Zašto ih ne volimo? tko vam je najsimpatičniji od ovih Viktor Drago Marko Grubnić Boris Banović Borut Mihalić |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stilisti Borut Ali ja mislim da ako nekoj ženi treba stilist onda nema svoju osobnost... jer bi svaka žena trebala njegovati neki svoj stil, a ne kopirati druge ili slušati nekoga što da obuče.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 21-05-08 u 15:25. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: stilisti daj vidi ti tu sliku, ja ću se otrovat ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stilisti Meni je Borut faca Lik fura one totalno socijala naočale i neku sačuvaj me Bože bradu i cijeli je nekak žblj, ali kaj je najbolje od svega lik to zna nositi.A Markec ja Nakon kaj sam skužila da je od mene višlji 3 cm porastao mi je u očima ![]() Drago je mojoj šogorici radio vjenčanicu i čula sam da je lik u živo normala ![]() Boris mi je zbljuv ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

Lik fura one totalno socijala naočale i neku sačuvaj me Bože bradu i cijeli je nekak žblj, ali kaj je najbolje od svega lik to zna nositi.