| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi sto bi mjenjali na sebi u Život i Stil forumu; eto sta vam prvo pada na pamet,kad se spomene mjenjanjee vanjstine,,,,dali biste na liposukciju,povecavali grudi itd,,,nemojte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sto bi mjenjali na sebi eto sta vam prvo pada na pamet,kad se spomene mjenjanjee vanjstine,,,,dali biste na liposukciju,povecavali grudi itd,,,nemojte rec e da je para,,,svako ovdje ima kredit 80 000 kn,,pa da cujemo ,,krenite ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali Ni ja ne bi mijenjala ništa.. pogotovo nikakve estetske operacije, jer mislim da nemam potrebe za tim...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Eventualno kosu, boju i da nije kovrčava nego ravna.. i visinu, da sam višlja malo...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Ja nemam kredit Ako već izbjelila bi si zube da budu ko kreč!!!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: sto bi mjenjali na sebi sta bi mjenjala na sebi? ![]() noge, da budu duge i vitke. i kosu, također dugu, blago valovita i crna naravno. ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi mijenjao bi sve Da budem potpuno drugačiji nego što sam sada, pa kad se pogledam u zrcalo, da upitam "A tko si ti?"
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjali, sebi, sto |
« U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja?
|
Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.