| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi sto bi mjenjali na sebi u Život i Stil forumu; mozda da mi zubi budu bjelji i da sam 5kg deblja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi mozda da mi zubi budu bjelji i da sam 5kg deblja ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Ja bi si mijenjala kosu da ne radi ono što ona hoće ja je izravnam a ona se opet nakon par sati sama ufrčka, a kad je fino operem onda (valjda od previše regeneratora) se sama izravna ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Ja bi tila kovrcavu kosu , Wamp hoces se minjat...? ![]() E i tila bi tamne oci ... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi evo eva ja ti dajem svoju kovrcavu i kuštravu kosu i svoje tamne oči ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Posalji City expressom i to brzo.... ![]() Ne stvarno , dosta mi je kovrcanja kose na figaro, jednom sam napravila minival koji je dobro izgleda prvih 15 dana, posli je sve to nekako izgledalo hmm bljak... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi eo posto smo iz istog grada lipo ces vidit kako to nije savrseno kako ti ocito zamisljas ![]()
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: sto bi mjenjali na sebi Eva hoćeš se mijenjati sa mnom za kosu? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pa samo ruke (jer mi je neka bradavica došla) i stopala da budu malo manja(a ne 40) i malo nijansu modrije zelene oči da budu izražajnije i malo veće malo Citat:
A ja kad se hoću naricat moram držat figaro 5 minuta,a onda za 10 minuta rice izgube.I da da mi se ne stvaraju gropovi iza(koliko ih je,a meni se ne da to raspetljat) Zadnji Uredio daidza : 02-05-07 u 21:44. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjali, sebi, sto |
« U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja?
|
Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.

ja je izravnam a ona se opet nakon par sati sama ufrčka, a kad je fino operem onda (valjda od previše regeneratora) se sama izravna

, Wamp hoces se minjat...?