| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi sto bi mjenjali na sebi u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tigrica minjala bi guzu. iman mladež na njoj Ta danasnja mladež samo bi guze.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Ha ha ha.. Ovo je bilo dobro za čitat. Neke cure bi ravnu kosu, one koje imaju ravnu, one bi neravnu... onda vidim nekoliko cura bi veću guzu.. a meni se baš sviđaju male guze Najbolji odgovor mi je : dala bi si izradit sise! he he he Ja mislim da ih mogu malo izradit. Dogovorit ćemo se. A vi kuronje koji bi htjeli skratit pimpeke, to je bar lako! Na panj i...cap! Od velikog se bar lako napravi manji. Ja bi samo više slobodnog vremena. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: sto bi mjenjali na sebi bolje bi bilo pitanje a šta ne bi mijenjala na sebi
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: sto bi mjenjali na sebi Citat:
![]() La mi zglobovi užasmo škripe isto ko i Dar1 ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjali, sebi, sto |
« U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja?
|
Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

pa pogriješim nekada