| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi sto bi mjenjali na sebi u Život i Stil forumu; promijenio bih samo dio svog karaktera...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,088
![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Voljela bih da imam tanje listove, uži nos i pravilnije zube. Ovo zadnje ću početi sređivati za nekoliko tjedana kad stavim aparatić, a s prethodne dvije ˝mane˝ sam se već nekako pomirila. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi fala bogu za ravnu kosu imaš peglu, za jače listove imaš vježbe, a za tanje imaš šta je znam. ja ne bi prominila ništa, mislim neću reć da sam 100 % zadovoljna sa sobom, ali to je prokletstvo ljudi, uvik oće ono šta nemaju a šta imaju to ne cijene. i ja više volim ravnu kosu, ali ne žugam zato šta je neman, nego uzmen peglu i ispeglam se, i ko joj je*e mater onda šta je ricasta. LOL
__________________ Either love me completley, either just leave. Zadnji Uredio KinderLada : 11-10-07 u 10:07. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto bi mjenjali na sebi Izvadila bi si par rebri (kako već...rebara, neznam).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjali, sebi, sto |
« U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja?
|
Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:50.

-i ja bi da mi je kosa ravna.mmmmmm da su mi noge malo deblje (to jest da imam listove jače),mmmm šta još...e da da imam zube onak ravne da svi izgledaju kao jedan,mmmmm.....i to je to.