| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Sunčane naočale?? u Život i Stil forumu; Ray Ban-ke,pilotske Najbolje su.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? pa nedavno sam ostavila diorove naočale u mangu (normalno kad sam se sjetila i vratila po njih nitko ništa nije ni vidio ni našao) pa sam sad u potrazi za novim,mislim da će opet bit dior jer su mi predobre.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: Sunčane naočale?? Ove naočale su jako lijepe ali od njih je kvalitetniji i kineski dučan a tamo ih dobiješ za 10 kuna. Prošlo ljeto sam ih kupio za gotovo 1 k kuna, samo sam ih na sekundu odložio u đep i dotaknuo se po đepu i obje ručice su popucale kao dvije grančice. Jeftina plastika bez ikakvog pojačanja kod ručica, dolaze sa kožnom futrolom koja jedva da bi zaštitila od kiše a kamo li od loma, a da ne spominjem da čim sam ih kupio sam primjetio da ima 'mrtvi piksel' iliti malu ogrebotinu, dovoljno veliku da iritira kad god je vidiš. Danas sam si kupio Carrera za 700 kn, isto sportske, predivne, slične ovim Ray Ban-ovim, pojačane su sa metalom kod ručica, futrola prava čvrsta na full zatvaranje, vrijede svake kune! Iako su mi RayBanke malo ljepše iz principa ne bi drugi put dao soma kuna za iste naočale radi škart-kvalitete. Fuj. Nikad Više RB. |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Starter | Re: Sunčane naočale?? Citat:
I da nosim oakley Straight Jacket 2008 i XX 2003 Po meni imaju najbolja stakla
__________________ Nemam sig... | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Trenutno nikakve.al di ima za kupit najeftinije ray banica u zagrebu.Nekak mi se cini da su u AV Malli nabrijane cijene
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: naocale, suncane naocale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

Najbolje su.

).

. Jel zna netk otko je taj glupi uvoznik!!!??? Plačam cugu i klopu za informaciju !!!