| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Sunčane naočale?? u Život i Stil forumu; Police očali - za mene 30 kn inače dođu 45 !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Police očali - za mene 30 kn inače dođu 45 ! ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 387
![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Ja imam malu deformiranu glavu s gustim obrvama i nemrem si nac naocale.Proklet bio. Stari fura one stare Ray ban koje su predobre za voznju.nisu bas ovakve al su slicne.Mislim da znate na kaj mislim.Blues brothers stil
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. Zadnji Uredio djubre : 19-04-07 u 17:15. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Vi svi neke tam ne ispod 500 kn! Ja još uvjek imam one s placa po 80 kn!A nebuju ni te dugo,il bum ih strgala il izgubila tak da mi je i ovih 80kn puno dat za naočale! Kad se prestanem smucat cijeli dan i noć po kvartu i bircevima,te se malo poženstvenim kupit ću si neke lijepe naočale,neke dobre marke!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: naocale, suncane naocale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:28.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!