| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Sunčane naočale?? u Život i Stil forumu; Silhouette, 2600kn... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Ja sam govorila da si neću kupiti nove dok mi se ove prastare ne unište ali jučer nisam izdržala i uzela sam si Diesel-ice lijepe, savršene. Uh, zaljubljena sam u njih. 1300 kn (-200 kn za Diners). To me dosta usrećilo ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Ma ne, ja sam imala jedne skupe i nakon što su mi se jako brzo slomile od tad više ne kupujem, jer ih ionako stalno mijenjam... Iako, lagala bih kad bi rekla da mi nekad ne dođe želja za Diorovim ili Chanelovim, ali sretna sam jer sam naišla na jedne jeftine a istog dizajna, samo bez onog upadljivog loga...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-06-07 u 20:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: naocale, suncane naocale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.

, čestitam na izboru. Osobno furam Sir Oliver.