| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Sunčane naočale?? u Život i Stil forumu; vogue...75 eura u Trstu, volim kupovat po Italiji, uvijek neki popust dobijem kod njih, pa tako i za ove. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? vogue...75 eura u Trstu, volim kupovat po Italiji, uvijek neki popust dobijem kod njih, pa tako i za ove. Dok kod nas glodari zarađuju masno na cvikama...stoka sitnog zuba
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? jel zna netko gdje je u ZG-u prodaje Oakleya ?! Nekada davno sam ih kupio dolje u hotelu Dubrovnik onda su se preselili u Tkalču u pasage a sad više nisu ni tamo . Jel zna netk otko je taj glupi uvoznik!!!??? Plačam cugu i klopu za informaciju !!! |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sunčane naočale?? evo godinu dana nosim ove Ray Ban i jednostavno sam prezadovoljan ![]() ali odlučio sam sada malo preći na "muharke" tak da ću najvjerojatnije uzeti ove Diesel ako ih uopće još ima u prodaji ![]() jel zna netko kak se kreće to tržište s sunčanim n. jel to svako malo izlaze novi modeli ili ipak malo dulje traju pitam zato jer moj brat ima te diesel a kupio je prije 5-6mj. pa se nadam da ih još ima negdje u prodaji![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej Zadnji Uredio mab : 31-07-07 u 00:48. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sunčane naočale?? sve do prije mjesec dana sam uvijek imala one naočale od 100 sa place,ali sad sam kupila ray ban-ice zato jer sam slomila svoje naočale iz praga.a kad sam se rasplakala zbog toga jer sam ih ful obožavala,odlučila sam se prije vratit s mora i kupit iste takve ali original ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #79 (permalink) |
| charolastra | Re: Sunčane naočale??
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: naocale, suncane naocale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

. Jel zna netk otko je taj glupi uvoznik!!!??? Plačam cugu i klopu za informaciju !!!
tak da ću najvjerojatnije uzeti ove Diesel ako ih uopće još ima u prodaji