| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Sunčane naočale?? u Život i Stil forumu; trenutno chanelove... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sunčane naočale?? ja si kupujem svake godine druge....niti jedne nisu bile skuplje od 100 kuna niti bi ikada dala više...jedne godine se nose velike,jedne godine male...ću svako ljeto davati po 700-800 kuna za cvike,a i kada im se nešto desi nije mi žao |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: Virgins Iland
Poruka: 111
![]() | Re: Sunčane naočale?? ja imam koje se meni svidjaju i meni su moje naocale uvik fora... nepratim bas te minimalne detaile sto budu u modi imam crne skroz vako kockaste kosto su nosali gensteri a ove druge su dosta velike... tako da imam sta mi triba i zadovoljan sam ![]() |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Sunčane naočale?? Ja sam za rođendan dobila Ray Ban, ali stalno pada kiša pa još ne znam koliko ću biti zadovoljna s njima. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: naocale, suncane naocale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

a ove druge su dosta velike... tako da imam sta mi triba i zadovoljan sam