| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags u Život i Stil forumu; pojasni mi zasto. ne razumijem. sta je toliko gay u torbi namjenjenoj muskarcima?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Pa činjenica da je to torba koja je namijenjena muškarcima ali kao modni detalj a ne kao sredstvo za nošenje stvari. Kužiš? Torba kao modni detalj preuzeta je iz ženske mode... Što možemo očekivat slijedeće? Suknju namijenjenu muškarcima? Da li bi i to bilo "OK"?
__________________ Nabavio sam majicu!!!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Vama vjerovatno nema ništa gay ni u suknji za muškarca... ni u čipkastoj košulji za mušakrca.... ni u cipelama na visoku petu za muškaraca E pa meni ima.. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
__________________ Nabavio sam majicu!!!! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Što mislite odakle ime torbici "pederuša"? To je za pedere i pederi je nose, isto kao što se bodu u dupe, kužiš? Poznavao sam jednog lika u osnovnoj koji je nosio torbicu tipa takve preko desnog ramena na lijevi bok, a usto je imao rukavice koje su za svaki zasebni prst imale posebnu boju: žutu, crvenu, rozu, plavu i narančastu. Također kada bi ga uvijek pogledao izgledao bi kao da se smije jer je imao velika dva prednja zuba izbačene. Imao je čudne (pederske) mote rukama i facom. Jednom smo se nas šestero dodavali balunom ispred škole, svaki puta kada bi on udrio rukom balun začulo bi se: "Aaah". .To je definitivno GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY |
| | |
| | #20 (permalink) |
| next best thing | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags e pa ja nosim ovak nešt slično ovoj Legacy Nylon Flight Bag - Coach, ali je moja malo ljepša, moja je Trunk & co. - powered by Samsonite, inače torba je za CD i diskman ali svašta stane u nju i jako mi je praktična i sad ju nosim svudje a prije mi je bilo nezamislivo se vidjet tak sa nečim.To sam dobio na poklon iz Švedske. ![]()
__________________ Čeznem da te zeznem |
| | |
![]() |
| Tagovi: bags, man, metrosexual, top, ultimate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| DJ L - Evolution Of Reggae #9 (Hosted by Sizzla Kalonji) | k-fLiP | Glazba | 5 | 02-02-06 13:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

.