| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags u Život i Stil forumu; mislim da samo totalni primitivac može reći da su dečki koji nose torbice (bilo kakve) pederi jer to jednostavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Godina: 21
Poruka: 1
![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags mislim da samo totalni primitivac može reći da su dečki koji nose torbice (bilo kakve) pederi jer to jednostavno nema nikakvog smisla. samo da bi otišao na kavu, jednom prosječnom dečku trebaju novčanik, mobitel i ključevi. još ako mu ne daj bože curi nos ili npr treba uzeti još nešto (npr ide na faks i treba mu barem jedna bilježnica i index), nema šanse (a ni smisla!) da sve to nosi u rukama i po džepovima. dečki, samo naprijed.... meni je torbica pokazatelj da se radi o hrabrom, praktičnom i pametnom dečku. |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Citat:
Ključevi - u lijevi džep hlača. Mobitel - desni džep hlača. Ako mu curi nos - šudar (maramica) ili papirnate maramice - drugi stražnji džep ili lijevi džep (zajedno s ključevima) Bilježnica, index - u ruci To je praktično. Citat:
U svakom slučaju - bljaaaaaaaaaaaaaak
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Da, pa super je sve potrpat u prednje i stražnje džepove, skoro pa izgleda da imaš nekaj konkretno u tim hlačama. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Ne, uopće tako ne izgledaš. Izgledaš sasvim normalno. I definitivno normalnije nego sa torbicom u ruci/preko ramena. Osim ako nisi kupio hlače dva broja manje. Ali u takvim hlačama izgledaš glupo bez obzira imaš li ili nemaš nešto u džepovima.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Malešnica Metropola Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags prije svega postoje i torbice koje se stavljaju oko struka ak nisi znao a i objasni mi di da stavim kljuceve,dva mobitela,pljuge,upaljac,zvake,osobnu,vozacku i pare! to je najmanje kaj nosim svaki dan sa sobom! ja imam jednu crnu lacostinu i u nju mi sve stane!poludio bi da ju nemam!
__________________ So who's the bigger, who's the quickest killa? Would ya try to trip with my finger on the 9 milla? |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Citat:
![]() Kaj, isto tako bi te bilo sramota nositi vrećicu sa povrćem (onu s placa, grincajg ili kako već...), ili iznosit smeće... to je pomalo ženskasto, kaj ne? ![]() ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
Inače, muške hlače imaju džepove. Džepovi služe da bi se u njih stavile stvari. Što ti tu nije jasno? Oprostit ćeš mi za izrazu, ali iznimno je glupava usporedba pederskih torbi navedenih u prvom postu ovog topica i vrećice s povrćem kupljenim na tržnici.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Malešnica Metropola Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags to sa dzepovima je malo neprakticno,a i ti mi brate pomalo tako djelujes..![]()
__________________ So who's the bigger, who's the quickest killa? Would ya try to trip with my finger on the 9 milla? |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Uopće nije nepraktično, osim ako ne posjeduješ mobitele dimenzija portabl-televizora i novčanik dimenzija prosječne aktovke. Sve što je normalnih dimenzija (ključevi, novčanik, mobitel) stane u džepove normalnih hlača.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: bags, man, metrosexual, top, ultimate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| DJ L - Evolution Of Reggae #9 (Hosted by Sizzla Kalonji) | k-fLiP | Glazba | 5 | 02-02-06 13:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.

to sa dzepovima je malo neprakticno,a i ti mi brate pomalo tako djelujes..