Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Oprostit ćeš mi za izrazu, ali iznimno je glupava usporedba pederskih torbi navedenih u prvom postu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 18:51   #31 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Oprostit ćeš mi za izrazu, ali iznimno je glupava usporedba pederskih torbi navedenih u prvom postu ovog topica i vrećice s povrćem kupljenim na tržnici.
Nemam kaj opraštat jer znam da je usporedba dobra iz razloga kaj stvari nošenje kupljenog povrća na tržnici, automatski vežeš uz sliku žene... tako i bilo koju verziju riječi torba vezuješ uz ženski lik, ma za koga namjenjena bila...
Citat:
Pravi autor: brkasbrko Pogledaj Poruke
to sa dzepovima je malo neprakticno,a i ti mi brate pomalo tako djelujes..
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:06   #32 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nemam kaj opraštat jer znam da je usporedba dobra iz razloga kaj stvari nošenje kupljenog povrća na tržnici, automatski vežeš uz sliku žene... tako i bilo koju verziju riječi torba vezuješ uz ženski lik, ma za koga namjenjena bila...
Nije istina.

Na primjer, ja na posao svaki dan nosim torbu - aktovku u kojoj nosim dokumente. To ne mogu stavit u džepove. Aktovka je tome namijenjena - nošenju papira, spisa, dokumenata.

Jednako tako, namirnice kupljene na tržnici ne mogu nosit u zubima. Moram ih stavit u vrećice. Vrećice su tome i namijenjene - nošenju namirnica.

Moj šef također na posao nosi torbu - u njoj nosi prijenosno računalo. To ne može stati u džepove, a torba je tome i namijenjena - nošenju računala.

Nitko ne povezuje gornje primjere torbi za ženama.

Ali, torbica namijenjena svakodnenom nošenju stvarčica koje sasvim komodno stanu u džepove povezujem sa ženama. Zašto? Pa zato što ženska odjeća u pravilu nema džepova, dok muška odjeća ima džepove koji služe da se u njima nose sitnice koje žene nose u - pogađaš.... TORBI! Nadalje, prosječna osoba muškog spola definitivno sa sobom nosi puno manje sitnica od prosječne osobe ženskog spola. A sve te sitnice stanu u normalne džepove normalnih hlača.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:11   #33 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma bravo ti
Ti si toliko siguran u svoju sexualnu orijentaciju

Fajrunt. Neda mi se više. Dosta mi te za danas.
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:14   #34 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ma bravo ti
Ti si toliko siguran u svoju sexualnu orijentaciju
A zašto ne bi bio siguran? I kakve veze moja sigurnost ima sa ovom raspravom...

Citat:
Fajrunt. Neda mi se više. Dosta mi te za danas.
A čuj... ti si reciklirala ovu pomalo zaboravljenu temu i to baš odgovarajući na moj post.

Šta da ti kažem...
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:39   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,569
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Meni u džepove "traperica" stane: novčanik, ključevi, mobitel, cigare i upaljač.., našlo bi se mjesta za još pokoju sitnicu. I uopče ne izgleda da imam pretrpane džepove.

A kad dođe vrijeme za jakne onda imam na raspolaganju još 4 džepa, pa mogu nositi stvari koliko poželim.
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:43   #36 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ipak ja se držim one - ako ženske nose hlače i muški mogu pederuše. Ne vidim ništa gejasto u njima, samo praktičnost.
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 11:52   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 111
Fresh se izdvaja iz mase

potispujem mami
Fresh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bags, man, metrosexual, top, ultimate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Neke stvari o mišićima Kristijan Rekreacija 17 10-07-07 21:42
Ozezi k-fLiP Recycle Bin 14 03-02-07 23:12
DJ L - Evolution Of Reggae #9 (Hosted by Sizzla Kalonji) k-fLiP Glazba 5 02-02-06 13:07

Trenutno vrijeme na forumu: 21:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113