| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Oprostit ćeš mi za izrazu, ali iznimno je glupava usporedba pederskih torbi navedenih u prvom postu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Citat:
Citat:
![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | ||
| | |
| | #32 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Citat:
Na primjer, ja na posao svaki dan nosim torbu - aktovku u kojoj nosim dokumente. To ne mogu stavit u džepove. Aktovka je tome namijenjena - nošenju papira, spisa, dokumenata. Jednako tako, namirnice kupljene na tržnici ne mogu nosit u zubima. Moram ih stavit u vrećice. Vrećice su tome i namijenjene - nošenju namirnica. Moj šef također na posao nosi torbu - u njoj nosi prijenosno računalo. To ne može stati u džepove, a torba je tome i namijenjena - nošenju računala. Nitko ne povezuje gornje primjere torbi za ženama. Ali, torbica namijenjena svakodnenom nošenju stvarčica koje sasvim komodno stanu u džepove povezujem sa ženama. Zašto? Pa zato što ženska odjeća u pravilu nema džepova, dok muška odjeća ima džepove koji služe da se u njima nose sitnice koje žene nose u - pogađaš.... TORBI! Nadalje, prosječna osoba muškog spola definitivno sa sobom nosi puno manje sitnica od prosječne osobe ženskog spola. A sve te sitnice stanu u normalne džepove normalnih hlača.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Ma bravo ti Ti si toliko siguran u svoju sexualnu orijentaciju ![]() Fajrunt. Neda mi se više. Dosta mi te za danas. ![]() ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags A zašto ne bi bio siguran? I kakve veze moja sigurnost ima sa ovom raspravom... A čuj... ti si reciklirala ovu pomalo zaboravljenu temu i to baš odgovarajući na moj post. Šta da ti kažem... ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Meni u džepove "traperica" stane: novčanik, ključevi, mobitel, cigare i upaljač.., našlo bi se mjesta za još pokoju sitnicu. I uopče ne izgleda da imam pretrpane džepove. A kad dođe vrijeme za jakne onda imam na raspolaganju još 4 džepa, pa mogu nositi stvari koliko poželim.
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Ultimate Metrosexual Man Bags Ipak ja se držim one - ako ženske nose hlače i muški mogu pederuše. Ne vidim ništa gejasto u njima, samo praktičnost.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: bags, man, metrosexual, top, ultimate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| DJ L - Evolution Of Reggae #9 (Hosted by Sizzla Kalonji) | k-fLiP | Glazba | 5 | 02-02-06 13:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:52.

to sa dzepovima je malo neprakticno,a i ti mi brate pomalo tako djelujes..