| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi trenerke u Život i Stil forumu; kakve trenerke nosite? ja nosim pamučne,nije bitna marka,ne gledam na marku,nego gledam na matareijal,kroj trenerke,i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | trenerke kakve trenerke nosite? ja nosim pamučne,nije bitna marka,ne gledam na marku,nego gledam na matareijal,kroj trenerke,i kako mi stoji.... i da gledam i boju.... volim uske trenerke,koje su kao tajice... ili one trenerke koje su do koljena,što imaju onu pasicu/gumu ispod koljena... to mi je baš fora trenerka... takve 2 imam,crnu i sivu....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: trenerke baš svakakve, od sintetičnih do pamučnih
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenerke sve je to ok, al volim te x - trenerke na zenama, kako guza u tome izgleda ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenerke Trenerke ne nosim baš, više preferiram sportske gače (hlače) - one su mi super udobne a i dobro stoje. ovako nešto: 33136287.jpg12141.jpg
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trenerke obicne crne pamucne uske.. problem: tesko je naci one koje su mi dovoljno dugacke nasla sam u zari jednu dobru al mi je malo "poskocila" nakon pranja psmtr.. zasto se ne rade trenirke za ljude s dugim krakovima?!
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenerke koliko si krakata? morat ces muske pocet nosit ako meni dodje mora i tebi valjda ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trenerke imam preko 1m u nogama sto mi malo stvara probleme sto se tice shoppinga.. necem muske nosit, objese se na meni ko na vjesalici ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

29 49.....

nasla sam u zari jednu dobru al mi je malo "poskocila" nakon pranja psmtr.. zasto se ne rade trenirke za ljude s dugim krakovima?!
ako meni dodje mora i tebi valjda