Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 33

trenerke

Raspravljate o temi trenerke u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; kakve trenerke nosite? ja nosim pamučne,nije bitna marka,ne gledam na marku,nego gledam na matareijal,kroj trenerke,i kako mi stoji.... i da ...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

trenerke

kakve trenerke nosite?

ja nosim pamučne,nije bitna marka,ne gledam na marku,nego gledam na matareijal,kroj trenerke,i kako mi stoji.... i da gledam i boju....

volim uske trenerke,koje su kao tajice... ili one trenerke koje su do koljena,što imaju onu pasicu/gumu ispod koljena... to mi je baš fora trenerka... takve 2 imam,crnu i sivu....

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Re: trenerke

Pamucne nike/champion...nevolim uske(na sebi ili muskarcima)
    boja:crna/tamno plava
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

x- to su super trenerke... meni se takve pamučne,široke muške trenerke sviđaju ....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,876
    Liked
    395 times

baš svakakve, od sintetičnih do pamučnih
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

sve je to ok, al volim te x - trenerke na zenama, kako guza u tome izgleda

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Trenerke ne nosim baš, više preferiram sportske gače (hlače) - one su mi super udobne a i dobro stoje.

ovako nešto:
    33136287.jpg12141.jpg
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

obicne crne pamucne uske.. problem: tesko je naci one koje su mi dovoljno dugacke nasla sam u zari jednu dobru al mi je malo "poskocila" nakon pranja psmtr.. zasto se ne rade trenirke za ljude s dugim krakovima?!

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

koliko si krakata? morat ces muske pocet nosit ako meni dodje mora i tebi valjda

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

imam preko 1m u nogama sto mi malo stvara probleme sto se tice shoppinga..

necem muske nosit, objese se na meni ko na vjesalici

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Takav problem imam sa majicama dugačkih rukava... Imam raspon ruku oko 190 na nekih 175cm visine (trebalo bi bit podjednako raspon i visina)

A trenerke uglavnom one tanke pamučne...

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku