| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi trenerke u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: latoa Trenerke ne nosim baš, više preferiram sportske gače (hlače) - one su mi super udobne a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| charolastra | Re: trenerke Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenerke Pamučne široke, crna, tamno plava, siva,....
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trenerke najvise i nosim trenerke, u biti, vise su to sportske gace, jer je kod nas po skoli tolka koma i smazano sve i te seme da mi se uopce ne da vodit racuna u cemu cu otic da se ne bi sva isflekala, samo u nju uskocim i piči. ![]() ugl, svih boja... ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenerke obožavam trenerke, volim one plave i sive boje... nije mi važno kakva je marka, glavno da mi odlično stoje... i ne volim one preuske, volim one malo šire..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.