kaj bude kuglana?![]()
Raspravljate o temi Trgovački centri u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; King cross ukupna površina kompleksa: 118.000 m2 ukupna natkrivena površina: 43.000 m2 broj parkirnih mjesta: 1.800 prodajna površina hipermarketa: 9.700 ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
kaj bude kuglana?![]()
stupid is as stupid does
Koji je smisao ove teme?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
da vidimo koliko imamo trgovackih centara... i podatke o njima... i da netko kad ide u shppinh, pogleda koji su mu centri na raspolaganju... mozda ne koji zaboravi, u moru ''gljiva poslije kise''
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Šoping centar Prečko?
Ma ionako ih imamo previše.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Zaboravio si Mandi
17000 kvadratnih metara
800 parkirnih mjesta
4700 kavdratnih metara marketa Tommy
shopping centri u pdf. Moda
ajd, nek ti bude. steta sto nema kuglana i u rijeci nego moram ici u postojnu i nakon kuglanja se ubiti u hrani u Unecu![]()
ovdje se prica o shoppingu, a i trg. centri su vecinom odjeca i obuca, pa pomislih da je ovo dobar pdf. al kazem, ak imas bolju ideju... imas i ovlasti...![]()
@gajbo, stavi adrese i web adrese za sc-e, tak kad se odlucim za shopping da ne googlam prevec![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.