| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? u Život i Stil forumu; na mene uopće ne utječe stil odjevanja poznatih osoba,ja se oblačim kako mi dođe,ako idem negdje prošetat ... |
| Vidi Rezultate Anketa: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? | |||
| Mnogo, pratim redovito što poznati nose | | 0 | 0% |
| Donekle, povremeno pratim modne trendove | | 0 | 0% |
| Ne previše, samo ako mi se nešto jako dopadne | | 0 | 0% |
| Nimalo | | 9 | 100.00% |
| Glasači: 9. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? na mene uopće ne utječe stil odjevanja poznatih osoba,ja se oblačim kako mi dođe,ako idem negdje prošetat obučem trenerku,ako ide van(subotom navečer) negdje obučem se šminkerski(košuljica,traperice i pumice obavezno ) itd...uopće ne pratim šta poznati(ne moraju biti ni poznati) ljudi nose niti me zanima,neću se ja furati na nekog drugog,ja imam svoj vlastiti stil
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 08-10-07 u 19:18. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? Na mene isto, čini mi se da pretjeruju malo. Ja se baš jednostavno oblačim a opet često dobijem kompliment za stil. Važno je uskladiti boje i biti uredan. I lijepo se držati i biti na neki svoj način "svoj". |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? Citat:
da važno je ful uskladiti boje to sam zaboravio spomenuti ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? Ni najmanje ne utječe na mene...nosim kaj mi paše a ne kaj netko drugi ima...nisam povodljiv....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? nimalo
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: U kojoj mjeri odijevanje poznatih utječe na vaš stil odijevanja? Otkad nema Nevena ne znam na koga da se ugledam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kojoj, mjeri, odijevanja, odijevanje, poznatih, stil, utjece, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

) itd...
niti me zanima,neću se ja furati na nekog drugog,ja imam svoj vlastiti stil

da važno je ful uskladiti boje to sam zaboravio spomenuti