Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

UGG Australia

Raspravljate o temi UGG Australia u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Dragi moderatori...Nisan uspila naći ovakvu temu pa sam se odlučila napraviti jednu.Ako pod kojim slučajem otvaran duplu temu molim vas ...

Starter
    Datum registracije
    01-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

UGG Australia

Dragi moderatori...Nisan uspila naći ovakvu temu pa sam se odlučila napraviti jednu.Ako pod kojim slučajem otvaran duplu temu molim vas da je premjestite bez kazne...pliiiz
    E sad o čizmama!Jeste li kad čuli za uggsice il ste ih pak nosili ili nešto.Voljela bih čuti vaše mišljenje i stavove o čizmam; koji su vam modeli dobri, a kakve su vam cijene...Eto...raspišite se!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: UGG Australia

Nema teme

E ovako, ja sam probala dosta UGG-ica, čak sam i jedne htjela naručiti preko neta (iz Australije... znam nisam normalna), ali kada sam malo bolje razmislila i složila sve kockice u glavi odlučila sam da je to samo bacanje novca.

Da živim u Dalmaciji gdje je zima bez snijega i puše bura onda bi ih ziher kupila, jer bi ih mogla nositi skoro cijelu zimu... ali ja živim u Zg gdje je 80 % zime ili kiša ili snijeg ili led ili sve skupa i te čizme bi mi mogle samo stajati pored kreveta i pravit se lijepe.

Pa da to obučem po snijegu (pogotovo one Classic) mislim da bi doma došla mokrih nogu s cementom na nogama koji bi jedva skinula.
    Lijepe su, udobne i tople... ali to je vuna... i može se nositi samo po suhom.

Jel dosta opširno?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Starter
    Datum registracije
    01-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

da možda to sve što si rekla i je istina ali to su ti draga moja jesenske i proljetne čizme(ovisi o modelima)
    ja sam si svoje naručila priko interneta sa Official UGG® Australia Site – UGG® Boots, Slippers, Sandals, and Casuals including Women's Boots, Sheepskin Boots, Men's Boots, Espadrilles and Wedges i stižu ubrzo!!prehepiii!!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Kao što ti kažem, probala sam ih manje-više sve. Frendice naručile iz Australije, a druge kupile u Grazu. Tako da znam od čega su i kakve su. Imaju oni i one koje kao "nepropuštaju" vodu, ali te su toliko ružne da to ne bi obukla ni luda.

Ali je čista ludost u njima hodati po snijegu i bljuzgi.

I da... bile su hit davne 2006
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Slatke su mi... i dobre su mi ove što ih ima cura na slici gore na linku

Lajkaj nas na Facebooku