| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Veličine sisana u Život i Stil forumu; Vezano za jedan topic. Ajte meni neukom objasnite oznake veličina sisana na našem tržištu? Ja ih samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Veličine sisana Vezano za jedan topic. Ajte meni neukom objasnite oznake veličina sisana na našem tržištu? Ja ih samo znam otkopčavati jednom rukom i odokativnom mjerom procjeniti jesu li vlasnice istih dojkate ili ne. E sad, kad gore piše nesto kako znati koje su veličine dojki na koje idu ti isti sisani? Hvala unaprijed i sluga pokoran curke moje drage ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana Pa ovako, npr uzet ću veličinu 85, recimo c ovo 85 je veličina tj obujam oko leđa, dok je ovo "c" veličina košarica, imaš ih a, b, c, d, i mislim da je najveća e ili čak f, nisam sigurna. Ne znam kako da ti točno objasnim. Ima li nešto što te posebno zanima? ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 21-08-07 u 21:06. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Veličine sisana A ono 1,2,3,4 itd?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana Neka dojkata i strkljava bu imala recimo 70C dok debeljuskasta i malo manje dojkata bude bila 90a? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana E bravo... tako nekako... a ovo pod brojevima 1,2,3... ne bih znala jer ni na jednom grudnjaku koliko ja znam ne piše takav broj, nego baš onako - 75 b, 80 c, itd... Tj. ispravak - nije opseg leđa nego opseg grudnog koša ispod grudi, dakle to i nema neke prevelike veze s težinom nego građom (sitnija, krupnija).
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 21-08-07 u 21:21. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine sisana Aha. Fala na trudu i pojašnjenju... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: grudnjaci, sisani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.